Mortensrud Bs

Mortensrud Bs

Mortensrudveien 8-10-12, Oslo
102Boliger
BlokkBygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Mortensrud Boligsameie ligger på Mortensrud i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. Boligsameiet ligger i vesthellinga på Mortensrud, med vid utsikt mot Oslofjorden og åsene i Bærum og Nordmarka.

Mortensrud Boligsameie stod ferdig i 2000 og består av 102 3- og 4 roms leiligheter fordelt på 10 bygg.

Boligene har oppvarming og varmt vann fra Fortum Fjernvarme og hver leilighet er utstyrt med elektronisk varme og varmtvannsmåler, som sikrer rettferdig fordeling av energikostnader. Alle leiligheter er utstyrt med digital tv og internett fra Telenor.

Hver leilighet har egen biloppstillingsplass i garasjeanlegg. Garasjene er utstyrt med brannvarslingsanlegg og kameraovervåking. Sameiet har garasjeplasser og parkeringsplasser for utleie.

Sameiet kjøper vaktmestertjenester som blant annet sørger for snømåking, strøing og gressklipping av fellesareal.

Mortensrud er et rolig og fint sted å bo. Det er kort vei til flotte turområder i Østmarka. I nærområdet finner du blant annet ridesenter og golfbane. Til Senter Syd og Mortensrud Torg med det meste av forretninger og servicetilbud, er det 5 minutter å gå. Det er god offentlig kommunikasjon med blant annet T-bane, buss til Oslo sentrum, buss til togstasjon på Hauketo og buss til Oslo lufthavn. E6 er en snau kilometer unna, som med bil bringer deg raskt inn til sentrum eller ut av byen.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer