Pilen Borettslag

Pilen Borettslag

Døsserødveien 1 - 57, TØNSBERG
67Boliger
Rekkehus, SmåhusBygningstype
2006Byggeår

Styret

Om oss

Pilen Borettslag er i OBOS-gruppen. Borettslaget består av 67 seksjoner fordelt på 5 hus. 5 av seksjonene har en ekstra utleieleilighet slik at antall boenheter er 72. Hus nr. 4 og 5 innflyttet 30.10.2003, hus nr. 2 innflyttet 03.12.2004, hus nr. 3 innflyttet 22.06.2005 og hus nr. 1 innflyttet 12.05.2006. Tomten er på 13335 m2.

 

Generalforsamlingen er borettslagets øverste organ. Avholdes en gang i året, som regel i april/mai. Her velges bl.a. styret i borettslaget. Styret består av en leder valgt av generalforsamlingen og 3 styremedlemmer hvor styret selv velger nestleder og sekretær. Det velges også to varamedlemmer som har møterett.

 

Styret har forvalteransvar for borettslagets verdier.

 

Vår nettside er: https://vibbo.no/pilen. Her finnes vedtekter og husordensregler og litt annen generell informasjon. Ved å logge inn på vibbo som beboer finnes årsberetninger, kontaktpersoner og diverse praktisk informasjon. Nettsiden er et supplement eller erstatning for den permen med informasjon som fulgte hver leilighet som ny.

 

For alle vanlige henvendelser som spørsmål, søknader og liknende benyttes https://vibbo.no/pilen, Last gjerne ned vibbo fra Google Play eller Apple AppStore, logg deg inn og bruk denne for kommunikasjon med styret. (Alternativt finnes postkasser til styret i nedgang til garasjer i hus 1 og hus 4.) Du vil som regel få svar på spørsmål innen en uke. For saker som krever styrebehandling er det greit å vite at styret vanligvis har møte en gang i måneden.

 

Styret ber om å få registrere epost adresse og (mobil-)telefon på alle andelseiere og leietakere, alternativt at registrering gjøres direkte ved pålogging på denne siden (https://vibbo.no/pilen). Bruk av vibbo gjør utsendelse av referater og annen relevant informasjon mye enklere. Om du ikke har epost selv, har du kanskje noen som kan hjelpe til med dette?

 

Vi håper du/dere trives i vårt borettslag og vil være med på å bidra til et positivt fellesskap.

 

 

Med vennlig hilsen

 

Styret

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer