Orremyr Borettslag

Orremyr Borettslag

Odvar Solbergs Vei 2-52, Oslo
342Boliger
BlokkBygningstype
1972Byggeår

Styret

Om oss

Hele Romsås. Her ser du Trondheimsveien nederst, og helt på toppen ser du Røverkollen med den karakterirske radio/tv tårnet/senderen. Se også hvor fint marka strekker seg nesten helt inn i borettslagene her på Romsås.
Hele Romsås. Her ser du Trondheimsveien nederst, og helt på toppen ser du Røverkollen med den karakterirske radio/tv tårnet/senderen. Se også hvor fint marka strekker seg nesten helt inn i borettslagene her på Romsås.

Hjertelig velkommen til Orremyr borettslag på Romsås, nord i Oslo. Et moderne borettslag i Oslo som har marka som nabo og en kjempefin utsikt. Orremyr borettslag er vakkert plassert i nærheten av marka. Vi har fint opparbeidede uteplasser og grøntarealer fordelt over 4 tun, hvor hvert av disse tunene har egne lekeapparater og sittegrupper. Orremyr borettslag består av 342 andelsleiligheter.

Orremyr borettslag ligger nord i Oslo. Nederst på Romsås, mot Rommen. Vi har fin beliggenhet og fin natur rundt oss. Borettslaget har fine opparbeidede utearealer både foran og bak husene. Vi tar vare på vårt nærmiljø, vi liker ikke søppel og du vil finne det rent og pent hos oss til enhver tid.

Orremyr ble stiftet i 1972 og tomten er på 55.400 m². Borettslaget var rundt år 2000 gjennom en omfattende rehabiliteringsprosess av fasaden. I 1998 – 2003 gjennomgikk borettslaget en større rehabilitering. De grå eternitplatene ble byttet ut med lys tegl, balkongfrontene i betong ble ble erstattet med glassbyggesten og alle vinduene ble skiftet. Videre ble alle utebodene i tre revet og erstattet av nye boder i tegl hvor de fleste ble bygget rundt parkeringshuset. Det er i tillegg bygget 5 frittstående bodhus.

Etter at bygningene var ferdig ble det plantet nye busker og trær. Vi er veldig stolte av borettslaget vårt, og det er ikke uten grunn at det stadig kommer delegasjoner fra inn- og utland for å se hvordan vi har det. I 2016 vedtok en ekstraordinær generalforsamling at alle bad skal total renoveres og bygges opp på nytt, slik at alle gamle nedstøpte abs-rør og rør blir byttet ut. Det vil bli felles varmtvann til alle leilighetene og gamle bredere som var i leilighetene vil bli fjernet. Dette er en stor oppgave. Arbeidene i leilighetene begynte januar 2018 og vil pågå helt frem til høsten 2019.

Orremyr borettslag har egen garasjeplass til de fleste leilighetene (det er et unntak hvor noen få 2-roms leiligheter ikke har egen garasjeplass inkludert). Vi har også skiftet ut alle elektriske hovedtavler og nye sikringsskap på begynnelse av 2000-tallet. Vi har Telia kabel-tv og bredbånd til alle leilighetene. Vi har også eget ethernet her på Romsås. Alle leilighetene har allerede Internett via ethernet uttak i veggen – i tillegg til bredbånd. Vi har også lagt opp telefoni fra Telia i alle leilighetene. Vi har også porttelefon med en liten tv-skjerm i alle leilighetene. Vi har også 24/7 videoovervåkning av hele garasjehuset vårt. Og som tidligere nevnt skifter vi nå ut alle rør og avløp helt fra husveggen til krana og bygger opp samtlige bad på nytt.

Våre leilighetstyper

5-roms leiligheter

Det er 16 stk 5-roms leiligheter i borettslaget. Disse leilighetene er i 2 etasjer. Leilighetene finner du i nr 10, 12, 14, 16, 18, 20, 28 og 30.

4-roms leiligheter

Det er 90 stk. 4-roms leiligheter. 4-roms leilighetene er de som ikke har hovedbalkongene inn mot tunene. 4-roms leilighetene finnes i nr 22, 24, 26, 32, 34, 36, 38, 40 og 42.

3-roms leiligheter

Borettslaget har 194 stk. 3-romsleiligheter. Den største andelen av leilighetene på Orremyr er 3-roms. Hele 194 stk. Mange har satt opp en vegg og delt av et åpent område mellom kjøkkenet og det ene soverommet slik at leiligheten har fått 4 rom. 3-roms leiligheter har vi i nr. 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 44, 46, 48 og 50.

2-roms leiligheter

Det er 5 ulike typer 2-roms leiligheter i borettslaget. Alle har forskjellig husleie. Egentlig er det bare 4 forskjellige typer, men 4 leiligheter har ikke biloppstillingsplass i P-huset og beboerne betaler derfor litt mindre husleie enn de som har samme type leilighet med P-plass. 2-roms leilighetene med hage finnes i de oppgangene hvor det også er 4-roms leiligheter. 2-romsleiligheter finnes i nr 4, 6, 8, 22, 24, 26, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, og 50.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer