Aksla Boligpark Brl

Aksla Boligpark Brl

Kråmyrvegen 1, 2, ÅLESUND
18Boliger
BlokkBygningstype
2007Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Aksla Boligpark!

Aksla Boligpark er et lite borettslag som består av to laveblokker med totalt 18 leiligheter. Bygget ble ferdigstilt i 2008 og har siden vært hjemmet til mennesker i alle livsfaser, fra unge førstegangskjøpere til pensjonister. Borettslaget består av adressene Kråmyrvegen 1 og 2. Leilighetene varierer i størrelse, med areal på ca. 55, 77 og 115 kvadratmeter. Til alle leilighetene medfølger det en romslig parkeringsplass i garasjeanlegg og utebod like utenfor inngangspartiet. Det er heis fra garasjekjeller som gir tilgang til alle etasjer. Mellom blokkene er det en stor utendørs parkeringsplass tilhørende borettslaget som beboere og gjester kan benytte seg av.

Kråmyrvegen 1
Kråmyrvegen 1
Kråmyrvegen 2 og borettslagets utendørs parkeringsplass
Kråmyrvegen 2 og borettslagets utendørs parkeringsplass

Kråmyra ligger kun 2,5 kilometer øst for Ålesund sentrum. Med kun 20-25 minutters gange eller en kort 5-minutters kjøretur, har beboerne enkel tilgang til alle fasiliteter sentrum har å tilby. Det er flotte turstier i umiddelbar nærhet og utsiktspunktet på Fjellstua kun en liten spasertur unna.

Utsikt fra Fjellstua
Utsikt fra Fjellstua

Tomten til borettslaget ligger på gamle Kråmyra stadion, som var hjemmebanen til Aalesunds FK fra 1977 til 2005. Stadionen var et lokalt fenomen, hadde opp mot 11000 tilskuere, og ble nasjonalt anerkjent for sin særegne atmosfære med blåbærlyng og bratt fjellside som hovedtribune.

Bilder av Kråmyra stadion (lånt fra aafk.no)
Bilder av Kråmyra stadion (lånt fra aafk.no)

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer