Aveny Vest Eierseksjonssameie

Aveny Vest Eierseksjonssameie

181Boliger
BlokkBygningstype
2020Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Aveny Vest Eierseksjonssameie - Ditt hjem i hjertet av Lillestrøm Aveny Vest Eierseksjonssameie er et eksklusivt og moderne boligsameie i hjertet av Lillestrøm. Med sin sentrale beliggenhet, komfortable fasiliteter og fantastiske nabolag, tilbyr vi deg en unik og praktisk livsstil.

Elegant arkitektur og leiligheter Vår sameie består av tre flotte og moderne bygninger, hver med sin unike karakter. Totalt har vi 7 oppganger og 177 boligseksjoner, slik at du kan finne det perfekte hjemmet som passer dine behov og preferanser. Hver leilighet er nøye utformet med moderne løsninger og kvalitetsmaterialer, noe som gir en følelse av luksus og komfort. I tillegg er det tre næringsseksjoner i samiet, og her finner du Frelsesarmeen (Lillestrøm korps), restauranten Den Indiske Flamme, og U studio frisør.

Grønne oaser i Atrium Aveny Vest er stolt av å tilby flotte uteområder i vårt atrium. Her finner du grønne områder og sitteplasser som gir deg muligheten til å nyte utendørslivet, slappe av og sosialisere deg med naboene. Dette gir et harmonisk og hyggelig miljø for alle våre beboere.

Enkelt tilgjengelig fra Lillestrøm stasjon Med kun 7 minutters gange fra Lillestrøm stasjon, er Aveny Vest perfekt for pendlere. Du kan nå Gardermoen på bare 12 minutter med tog og Oslo sentrum på kun 10 minutter. Denne praktiske beliggenheten gjør reising enkelt og effektivt.

Hyggelige naboer og veldrevet sameie Vi er stolte av vårt vennlige nabolag og sterke fellesskap. Aveny Vest er drevet av et dedikert sameiestyre som jobber hardt for å sikre en velfungerende sameiedrift og vedlikehold av fellesarealer. Vi oppfordrer også naboer til å samarbeide og delta i sameieaktiviteter.

Velkommen til Aveny Vest Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt sameie, hvor luksuriøs komfort, praktisk beliggenhet og vennlige naboer venter på deg. Aveny Vest Eierseksjonssameie - ditt hjem i hjertet av Lillestrøm!

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer