Om borettslaget

Bellevuehagen Borettslag

Bellevuehagen Borettslag

Riverside 4, FREDRIKSTAD

Styret

Fakturaadresse

S. 3686 Bellevuehagen Borettslag
v/OBOS Eiendomsforvaltning, Pb. 6666 St. Olavs plass, 0129 Oslo

Nærområdet

Nyttig informasjon og fakta om nærområdet til Bellevuehagen Borettslag.Om nærområdet
64Boliger
BlokkBygningstype
2014Byggeår

Selskapsopplysninger

Selskapsform:Borettslag
Organisasjonsnummer:913733215
Selskapsnummer:3686
Bellevuehagen Borettslag

Bellevuehagen Borettslag

Riverside 4, FREDRIKSTAD
64Boliger
BlokkBygningstype
2014Byggeår

Styret

Selskapsopplysninger

Selskapsform:Borettslag
Organisasjonsnummer:913733215
Selskapsnummer:3686

Fakturaadresse

S. 3686 Bellevuehagen Borettslag
v/OBOS Eiendomsforvaltning, Pb. 6666 St. Olavs plass, 0129 Oslo

Nærområdet

Nyttig informasjon og fakta om nærområdet til Bellevuehagen Borettslag.Om nærområdet

Temaer

Om oss

Borettslaget består av 64 leiligheter i ulike størrelser, å ikke være så mange gjør at vi kjenner hverandre godt. Vi kan nok si at vi kjennetegnes av gode naboforhold preget av hygge, hjelpsomhet og vektlegging av trivsel. Bygningen er lys og ryddig, med garasjer og boder i kjelleren, heiser og dører som åpnes elektronisk (vi har "vanlig" nøkkelsystem 😉). Det er tre oppganger, men alle kan nås via kjelleren. Alle leiligheter har livsløpsstandard. Hagen lyses opp av en rekke lave lamper som tennes automatisk. Noen ganger kan vi overraskes av at store båter kjører på elva, da ruver de rett bak det nederste huset på bildet under...

 

Bygningen har en U-form som omkranser en privat hage. Noen av leilighetene i første etasje har en terrasse som vender ut mot hagen. I hagen har vi et samlingssted med bord og benker som er for alle, og som er et naturlig møtested med felles arrangementer (grillfest rundt St. Hans og julegrantenning bla.), men som selvfølgelig kan benyttes av oss alle når vi vil. Vi har store griller til utlån 😊. Vi har gartnere som tar seg av stelllet av hagen. 
Bygningen har en U-form som omkranser en privat hage. Noen av leilighetene i første etasje har en terrasse som vender ut mot hagen. I hagen har vi et samlingssted med bord og benker som er for alle, og som er et naturlig møtested med felles arrangementer (grillfest rundt St. Hans og julegrantenning bla.), men som selvfølgelig kan benyttes av oss alle når vi vil. Vi har store griller til utlån 😊. Vi har gartnere som tar seg av stelllet av hagen. 
Bildet er tatt fra Fredrikstadbrua. Bellevuehagen brl. ses rett under det gamle (gule) sykehuset, (som nå blir Cicignon Park). Vi ligger perfekt til mellom sentrum, ca 8 minutters gange, og elva to minutters gange. Her er det fergeforbindelse til Gamlebyen hele døgnet. Jernbanestasjonen er vår nabo, med en time og åtte minutters kjøretid til Oslo, togavgang en gang i timen og oftere i rushtiden. 
Bildet er tatt fra Fredrikstadbrua. Bellevuehagen brl. ses rett under det gamle (gule) sykehuset, (som nå blir Cicignon Park). Vi ligger perfekt til mellom sentrum, ca 8 minutters gange, og elva to minutters gange. Her er det fergeforbindelse til Gamlebyen hele døgnet. Jernbanestasjonen er vår nabo, med en time og åtte minutters kjøretid til Oslo, togavgang en gang i timen og oftere i rushtiden. 
Hvis du følger deler av Glommastien i noen minutter kommer du til ferga over til Gamlebyen. Ferga er gratis og går hele døgnet, her er Go'vakker Elen, en elektrisk ferge som bringer oss til Gamlebyen på under to minutter. Går du på Glommastien i ti min til kommer du til sentrum. 
Hvis du følger deler av Glommastien i noen minutter kommer du til ferga over til Gamlebyen. Ferga er gratis og går hele døgnet, her er Go'vakker Elen, en elektrisk ferge som bringer oss til Gamlebyen på under to minutter. Går du på Glommastien i ti min til kommer du til sentrum. 
Gamlebyen i seg selv trenger vel neppe mer reklame, 😊, men her er det også mange flotte turstier, og fem minutter til utebadet Kongsten.
Gamlebyen i seg selv trenger vel neppe mer reklame, 😊, men her er det også mange flotte turstier, og fem minutter til utebadet Kongsten.
 Her er utsikt nordover til Fredrikstadbrua.
 Her er utsikt nordover til Fredrikstadbrua.
Noen minutter unna ligger Fredrikstadmarka, et nydelig sted for turer og opplevelser.
Noen minutter unna ligger Fredrikstadmarka, et nydelig sted for turer og opplevelser.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer