Bergslia Boligstiftelse

Bergslia Boligstiftelse

Bergsåsveien 14 A-D,16 A-D, TØNSBERG
8Boliger
SmåhusBygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Bergsåsveien ligger i Bergslia ved Revetal sentrum i Re kommune. Avstand til Tønsberg sentrum 18 kilometer og til Revetal sentrum 2,5 kilometer. Det er mange forretninger i Revetal sentrum.

Eiendommen er oppført i 1990 og består av to 4-mannsbolig i to etasjer. Det er 8 leiligheter på eiendommen. Leilighetene har terrasse/ hageflekk og utvendig bod.

Eiendommen består av åtte 2-roms leiligheter med nettoareal 42,5 kvadratmeter, og leies ut umøblert.

Om leilighetene:

 

Pris kr 6800,- per måned

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmt vann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Det er dusjbad med WC. Det skal være montert speil, dusjkabinett, knagger og holder til toalettpapir. Uttak til vaskemaskin.

Det er mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og klaffventil på veggen.

Leilighetene er tilknyttet antennelag med cirka 12 kanaler. Det er montert brannvarsler i alle leilighetene. Pulverapparat i gang.

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens dører og vinduer, innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

 

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer