Boligsameiet Edelgranlia

Boligsameiet Edelgranlia

Edelgranveien 12 - 14, BÆRUM
33Boliger
BlokkBygningstype
2013Byggeår

Styret

Om oss

Boligsameiet Edelgranlia er byggetrinn 2 i Trysilhus sin utbygging i prosjektet "Øverland Miljøtun".

 

Sameiet, som består av adressene Edelgranveien 12 og 14, stod klart i februar 2013. Det består av 20 seksjoner, utført i 4 forskjellige størrelser.

 

I første etasje finner du leiligheter på 70 kvadratmeter, bestående av 2 soverom, bad, innvendig bod og stue/kjøkken i åpen løsning. Leilighetene i nordenden av hvert av byggene er litt større, 92 kvadrat. Her er det stuedelen som er utvidelsen i forhold til leilighetene på 70 kvadratmeter.

 

I 2. etg. har vi leiligheter som går over to plan, der den nederste etasjen er omtrent lik leilighetene i 1. etg. I tillegg har de en loftsetasje med en hyggelig loftsstue og et ekstra bad. Leilighetene i 2. etg. er på 110 kvadratmeter. Leilighetene i 2. etg, i nordenden av byggene, er på 138 kvadratmeter.

 

Hver av leilighetene har en egen garasjeplass i felles låst garasje, og der har vi også hver vår "kjellerbod" på ca 5 kvadratmeter.

 

I vårt sameie har vi et bredt spekter av beboere, i forskjellig alder. Noen småbarnsfamilier, noen hundeeiere, noen par, noen enslige. En god tone og hyggelig samhold kjennetegner sameiet, og den unike gangveien foran husene våre innbyr til både barnelek i trafikkfrie omgivelser, og sosialt liv mellom naboene.

 

Vi trives i Edelgranlia!

 

:-)

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer