Sameiet Bygdøy Alle 88

Sameiet Bygdøy Alle 88

Bygdøy Alle 88, Oslo
10Boliger
BlokkBygningstype
1938Byggeår

Styret

Om oss

Sameiet Bygdøy alle 88 består av 10 leiligheter over 4 etasjer, som har hyggelige felles utearealer med avskjermet hage og en romslig bakgård med 4 parkeringsplasser.Beliggende i krysset Bygdøy alle / Drammensveien, hvor mange av leilighetene ligger vendt mot den sjarmerende, lille Olav Kyrres gate og den town-house pregede Magnus Barfods gate.

Bygget er oppført i 1938 og ble tegnet av arkitekt Frithjof Lykke-Enger. Samme arkitekt har tegnet en rekke bygårder, forretnings- og kontorbygninger i Oslo. Hans mest kjente arkitektoniske verk er Norges vassdrags- og energidirektorats hovedkontor (NVE-bygget) på Majorstuen

Sameiet er veldrevet, med et aktivt styre og felles dugnader høst og vår, som sørger for at felles ute- og inne arealer holdes ryddig og i god stand. Total fasaderehabilitering ble ferdigstilt høsten 2021, inkl. maling av alle utvendige dører og vinduer. Nytt tak og beslag ferdigstilt høsten 2019.

De 10 leilighetene varierer i størrelse, fra 159 BTA til 49 BTA.

Oppvarming av fellesarealer og hver enkelt leilighet skjer primært via felles luft-til-vann anlegg, og inngår i husleien.

I innvendige fellesarealer inngår blant annet: trimrom, stor sykkelbod, teknisk rom og 2 stk romslige boder til hver leilighet.

Inngangsparti fra Bygdøy alle
Inngangsparti fra Bygdøy alle
Fasade mot Olav Kyrres gate
Fasade mot Olav Kyrres gate
Fasade mot skjermet, felles hage
Fasade mot skjermet, felles hage
Høst i hagen - utsikt mot koselige town-house i nærområdet 
Høst i hagen - utsikt mot koselige town-house i nærområdet 
Eksempel på utsikt fra en av leilighetene, med utsikt mot hage
Eksempel på utsikt fra en av leilighetene, med utsikt mot hage

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer