SE Christian Michelsens Gate 1

SE Christian Michelsens Gate 1

Christian Michelsens Gt 1A, Oslo
22Boliger
BlokkBygningstype
1936Byggeår

Styret

Om oss

I hjertet av Carl Berner finner man de 3 sameiene Carl Berners plass 2Christian Michelsens gate 1 og Christian Michelsens gate 3 i Oslo kommune med gnr. 227, bnr. 13, 14 og 16.

Hvem er vi?

Sameiene består av 3 juridiske seksjoner, og har felles ett felles styre som består av personer som nevnt under, og alle er seksjonseiere. Styret jobber aktivt med vedlikehold og er proaktive i sitt arbeid. Styre har godt samarbeid og er daglig sosiale i forskjellige kanaler, som opprettholder god flyt i arbeidet som blir nedlagt.

Ettersom vi også bor og eier seksjoner, er vi også delaktige i nabolaget og kjent med dens profil. Styret deltar og samarbeider med den lokale Facebook gruppen: Carl Berner - Vårt nabolag, blant annet med tenning av juletre på den offentlige parken Bülow Hanssens plass som er “bakgården” til sameiene.

Styrets hovedarbeid:

  • Hovedfokus ligger i klartekst i Lov om eierseksjoner (eierseksjonsloven) § 57.Styrets oppgaver
    • Styret skal sørge for vedlikehold og drift av eiendommen og ellers sørge for forvaltningen av sameiets anliggender i samsvar med lov, vedtekter og beslutninger på årsmøtet.
  • Vårt fokus ligger i forvaltning av eiendommen, gjennomgang av etablerte avtaler og vedlikeholde disse til den aktuelle situasjonen. Beboer og leverandørkontakt og forfallent arbeid, samt planlegge i samråd med Eiendomsforvalter og andre aktører kontinuerlig budsjetteringer og oversikt over kommende vedlikehold.

Gårdene består i dag av både næring og bolig.

Oppganger

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer