Ellipsen borettslag

Ellipsen borettslag

Gladengveien 4, Oslo
152Boliger
BlokkBygningstype
2012Byggeår

Styret

Om oss

Ellipsen borettslag

ligger i sentrum av den nye Ensjøbyen og består av 4 blokker med 152 leiligheter i størrelse fra 40 til 141 m². Innflyttingen skjedde i februar og mars 2013. Borettslaget er del av Gladengtunet Eierseksjonssameie som også omfatter en parkeringsseksjon i kjelleren og en næringsseksjon med restaurant, frisør og butikker i underetasjen mot Gladengveien.

Restauranten disponerer deler av den ellipseformede plassen mot Gladengveien som har gitt borettslaget navn. Med uteservering om sommeren og lun inne hygge om vinteren, gir serveringsstedet sammen med frisør og butikker, et levende utemiljø som gjør Ellipseplassen til et naturlig treffsted for beboere i området.

På siden som vender bort fra Gladengveien, danner blokkene et stille uteområde som forener elementene som er Ensjøbyens kjennetegn; Grått, grønt og blått – urbant betongdekke sammen med frodig grønn beplantning og vannspeil. Og sentralt i midten, en skjermet lekeplass for de minste.

Boligene har en ideell beliggenhet kommunikasjonsmessig – bare 100 meter fra oppgraderte Ensjø T-banestasjon med 4 linjer og hyppige avganger. F.eks. tar det bare 6 minutter til Stortinget med T-banen. Sykkelstiene i området gir gode alternativ sammen med busslinjene som stopper ikke så langt unna. Og skal du en bytur er det ikke lengre enn at du godt kan gå!

Tøyenparken, Kampen, Vålerenga og flotte turområder rundt Valle-Hovin gir mange muligheter for hyggelige spaserturer i området.

Ellipsen borettslag er rett og slett et godt sted å bo.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer