Ensjø Torg 3 Boligsameie

Ensjø Torg 3 Boligsameie

70Boliger
BlokkBygningstype
2020Byggeår

Styret

Om oss

Ensjø Torg 3: "Det idylliske hjørnet» Ensjø Torg 3 Boligsameie består av 70 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter, plassert i «det idylliske hjørnet» – mellom nye og gamle bygg. Leilighetene har gode planløsninger, store vinduer og mange har skyvedører til sin private uteplass som sørger for mye lys, private hager og utsyn til grøntområdet. Fra leilighetene er det direkte adkomst til garasjeanlegget i kjelleren via heis og trapp.

To minutter unna ligger koselige Kampen hageby og Kampen økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere hilse på sauene og hønene, mate dyrene og delta i forskjellige fritidsaktiviteter. Skoleveien er trygg og nesten helt bilfri – bare et steinkast unna ligger Kampen skole.

Inne på Ensjø Torg finnes det en kommunal barnehage, noe som gjør hverdagen for den travle småbarnsfamilien betraktelig enklere. Her kan du levere barna i barnehagen og være på T-banen kun få minutter senere. Uteområdet til barnehagen er tilgjengelig for barna i boligområdet utenfor åpningstider.

Bilfritt

På Ensjøtorg3 kan du fint klare deg uten bil. Boligene ligger i umiddelbar nærhet av T-banestasjonen som kun er tre stopp unna sentrum. I tillegg har vi mange parkeringsplasser både for vanlig sykkel og for transportsykkel, og i garasjekjelleren er det et eget rom for vask og reparasjon av sykkelen.

ROLF HOFMO
ROLF HOFMO

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer