Ensjø Torg 3 Boligsameie

Ensjø Torg 3 Boligsameie

Rolf Hofmoes Gt 2-4, Oslo
70Boliger
BlokkBygningstype
2020Byggeår

Styret

Om oss

Ensjø Torg 3: "Det idylliske hjørnet» Ensjø Torg 3 Boligsameie består av 70 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter.

Her har vi solrike balkonger i et tilbaketrukket og grønt område – kun 5 minutter fra sentrum. Leilighetene ligger plassert i «det idylliske hjørnet» av Ensjø Torg – mellom nye og gamle bygg, og har blant annet en flott grønn område i forkant.

Barnevennlig To minutter unna finner du koselige Kampen Hageby og Kampen Økologiske bondegård, perfekt å besøke for barnefamilien. Her kan dere hilse på sauene og hønene, mate dyrene og delta i forskjellige fritidsaktiviteter. Skoleveien er trygg og nesten helt bilfri – bare et steinkast unna ligger Kampen skole. Det kommer en kommunal barnehage i nabobygningen, noe som gjør hverdagen for den travle småbarnsfamilien betraktelig enklere. Her kan du levere barna i barnehagen og være på T-banen kun få minutter senere. Uteområdet til barnehagen vil være tilgjengelig for barna i boligområdet utenfor åpningstider. For syklisten Bor du på Ensjø Torg kan du fint klare deg uten bilen. Beliggenheten er i umiddelbar nærhet av T-banen, kun 3 stopp unna sentrum. I tillegg har prosjektet svært godt med sykkelparkeringer både for vanlig sykkel og for transportsykkel (over 700 plasser), og i garasjekjelleren kommer det et eget rom for vask av sykkelen din. Utendørs har vi et eget område for reparasjon av sykler, og ulike treningsapparater. Alt er tilrettelagt for at du enkelt skal kunne bruke sykkelen i hverdagen og en sporty livsstil. Leilighetene har direkte adkomst til garasjeanlegget i kjelleren via heis og trapp, som sørger for at du kan komme deg tørrskodd fra leiligheten og ned i kjelleren. Garasjeanlegget er basert på et parkeringssystem hvor du parkerer bilen din på en plattform, som deretter frakter den til en trygg og lukket oppbevaring. Leilighetene har gode planløsninger, store vinduer og mange har skyvedører til sin private uteplass som sørger for mye lys, private hager og utsyn til grøntområdet.

Her bor vi helt nytt i et tilbaketrukket, frodig og sjarmerende grøntområdet med utsikt til koselige Kampen Hageby.

ROLF HOFMO
ROLF HOFMO

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer