Fossheim Borettslag

Fossheim Borettslag

Thorvald Meyers Gt 5, Oslo
160Boliger
Blokk, TerrasseblokkBygningstype
1966Byggeår

Styret

Om oss

Fossheim borettslag er en høy blokk med 19. etg. idyllisk plassert ved Akerselva og Beierbakken. Leilighetene er av type 1-roms, 2-roms og 3-roms. Alle leilighetene har balkong, tilgang til felles terrasse i 6. etasje, 3 sykkelrom, og mulighet til å leie et selskapsrom og en gjestehybel. Blokka har også et stort fellesvaskeri. Det følger en bod med alle leilighetene, disse er lokalisert i 1,-4. etg. Det er også mulighet til å leie ekstra boder på kort- og lang basis. Borettslaget har mange parkeringsplasser for biler både ute og i fellesgarasje/ individuelle garasjer.

OBOS er forretningsfører for Fossheim borettslag, og de kan kontaktes for informasjon om økonomiske forhold, inkl. felleskostnader. Felleskostnadene dekker varmtvann, oppvarming, internettpakke fra OBOS Opennet, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, renhold av fellesareal og generell drift- og vedlikehold. Størrelsen på felleskostnadene er varierende i forhold til leilighetstype og areal. For eksakte tall, så må OBOS-kontaktes. Tidligere og planlagt vedlikehold og rehabilitering i blokka står omtalt bakerst i styrets årsrapport.

Vi ber om at meglere henvender seg til oss med leilighetsnummer, ikke andelsnummer. Merk at plakater om salg av leiligheter kun kan henges på anvist plass.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer