AS Furulund III

AS Furulund III

Hekkveien 7, Oslo
53Boliger
BlokkBygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Furulund III ligger i Hekkveien 7, opp en bakke og rundt en sving fra Carl Berners plass. Det gir oss en meget sentral beliggenhet i et hyggelig nabolag, uten at vi er plaget av hverken støy eller trafikk.

Det er til sammen 53 leiligheter i gården, fordelt på 9 etasjer med flott utsikt.

  • 2 stk 4-roms
  • 34 stk 3-roms
  • 17 stk 1-roms

Leilighetene har gode planløsninger. Blokken har heis. I tillegg til de 9 boligetasjene finnes det to kjelleretasjer, som inneholder boder, fyrrom, vaskeri og sykkelbod.

 

Vaskeri Vaskeriet i kjelleren har 3 vaskemaskiner, 1 tørketrommel og tørkeskap. I tillegg finnes rulle. Vaskeriet er gratis for beboerne.

 

Parkering Gården eier 10 garasjer, som leies ut til beboere. Garasjene fordeles etter ansiennitet blant de som søker på ledige garasjer. Det er ikke tillatt å fremleie garasjene.

Gården har også 9 parkeringsplasser ved innkjørselen til huset. Utover dette er det beboerparkering i Hekkveien og de andre veiene i nabolaget.

Lading for elbil er under planleggig både på parkeringsplass og i garasjer, og vil være på plass i løpet av 2022.

 

Offentlig transport Nærmeste t-banestasjon er Carl Berner stasjon, som ligger 150 m unna. Trikk og buss finnes på Carl Berners plass, avstand 300 m. Tøyen togstasjon, på Gjøvikbanen, ligger ca. 12 minutter unna på den andre siden av Grenseveien. Toget gir blant annet mulighet for transport ut i Nordmarka.

 

Fasiliteter i området Gården ligger rett ved Carl Berners plass, hvor du finner flere matvarebutikker som Coop Mega, Kiwi, Prix og Joker. Det er også apotek, kaffebar og bakerier, blomsterforretninger, sushirestaurant, optikere, kiosker, treningssenter og vinmonopol.

I 2023 åpner også CARLS, som skal bli Oslos nye storstue - sentralt plassert her på Carl Berners plass. Et ærverdig industribygg transformeres til nabolagskafe, barer, restauranter og byens råeste arrangementslokaler.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer