Furutunet Borettslag

Furutunet Borettslag

Sandsliåsen 11,13,15,17, BERGEN
70Boliger
BlokkBygningstype
2023Byggeår

Styret

Om oss

Bor du i Sandsliåsen har du det meste rett i nærheten. Husene i Sandsliåsen ligger på en åsrygg med gode solforhold og utsikt mot byfjellene i nordøst. Her har du nærhet til både arbeidsplasser og daglige servicetilbud.

Til Flesland flyplass tar det bare 8 minutter med Bybanen. Tar du Bybanen i motsatt retning, ligger Lagunen og Nesttun Senter bare noen få stopp unna, med alle sine shoppingmuligheter – spesialbutikker inkludert – kafeer, kino og møteplasser.

Selv om Sandsliåsen ligger i et etablert boligstrøk med et velutviklet veinett, finnes det fine turstier for rekreasjon og bevegelse.

Det er flere dagligvarebutikker i nærområdet, blant annet Rema 1000 Fanatorget, Meny Dolviken, Rimi Steinsviken, Kiwi Sørås og Kiwi Sandsli.

Via en egen gangvei er det bare ca. 200 meter å gå ned til bybanestoppet i Sandslivegen. Fra busstoppet i Sandslivegen er det også gode bussforbindelser i alle retninger.

Det er gangavstand til Furuholtet og Sandsli barnehage, Skranevatnet barneskole, The International School of Bergen og Sandsli videregående skole. Det er også kort vei til Nordahl Grieg videregående skole.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer