Granstangen Borettslag

Granstangen Borettslag

Granstangen 24-40, Oslo
321Boliger
BlokkBygningstype
1979Byggeår

Styret

Om oss

Granstangen borettslag
Granstangen borettslag

Velkommen til Granstangen borettslag!

Borettslaget ligger på Furuset i bydel Alna, Oslo kommune og har adresse Granstangen 24-40, 1051 Oslo. Borettslaget består av 321 andelsleiligheter, fordelt på 8 bygninger. Det er tre "høyblokker" med 6-8 etasjer, og fire blokker med 4 etasjer. Tomten er på 36 019 m2. Første innflytting skjedde i 1979.

Noen av blokkene sett fra baksiden.
Noen av blokkene sett fra baksiden.

"Høyblokkene" har heis, og heisen kan ta deg rett ned i garasjeanlegget. Garasjene er akkurat nå under rehabilitering! Det er forøvrig godt med parkeringsplasser, både for beboere og besøkende. Det er 16 utendørs ladepunkt for el-biler, og nå blir det også mulig å få lader i garasjen.

Granstangen borettslag ligger nær Furuset senter der det er matvareforretninger, apotek, klesforretninger, kafé m.m. Her er treningssenter (Actic) og svømmehall (25 m. basseng + barnebasseng). Her er også legesenter, helsestasjon, fysioterapeuter og tannlege, samt et Seniorsenter med mange tilbud. Furuset bibliotek ligger også her. Like ved senteret er det bygget nytt Bydelshus for Alna bydel. Det ble åpnet våren 2022. Granstangen borettslag har kort avstand til flere barnehager, barneskoler og ungdomsskoler. (Se mer under «Mer informasjon/ Om nabolaget).

Alna bydelshus
Alna bydelshus

Nærmeste nabo til borettslaget er Verdensparken, et stort område til rekreasjon, lek og trim både for voksne og barn, sommer som vinter! Her er grillplasser med benker og bålpanner, gress-sletter, frukttrær og bærbusker som man kan høste av, lekeapparater og en «Parkourpark» med utfordringer for ungdom og voksne. Når det er snø, er det flotte ake-muligheter i store og små bakker. Ellers er det mange aktivitetsmuligheter i området, bl.a. i Furuset Forum som har både innendørs og utendørs ishockey-bane. Det er også flotte turmuligheter i Østmarka.

Fra Verdensparken
Fra Verdensparken

Det er enkelt å benytte offentlig kommunikasjon når du bor på Furuset. Inngangen til T-banen ( Bane 2 Ellingsrudåsen) er på Furuset senter. I tillegg stopper mange busser her, både ved Furuset senter og i Granstangen.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer