Holmentunet Bs

Holmentunet Bs

Arnebråtveien 45B-65, Oslo
57Boliger
-Bygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Holmentunet er et velholdt og veletablert boligområde som består av 56 seksjoner i 11 stk. 2-etasjes murgårder på Vestre Holmen. Boligsameiet har store åpne grøntarealer og svært gode lys- og solforhold med sol til ca. klokka 21 i sommerhalvåret.

Holmentunet Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 975 506 630.

Det ligger i bydel 7 Vestre Aker i Oslo med følgende adresser: Arnebråtveien 45B-65, 0771 Oslo Gårds- og bruksnummer: 27/117

Området er attraktivt og meget barnevennlig med kort vei til skole og barnehager. Det er regulert til småhusbebyggelse (1933) og ligger mellom Holmen og Gressbanen i en lite trafikkert blindvei.

Kollektivtransport

Fra Holmen T-banestasjon (600 m) bruker linje 2 ca. 10 minutter til Nationaltheatret. I rushtiden er det avgang hvert 6-10 minutt. Busslinje 45 ligger 200 meter fra eiendommen og går til Majorstuen fra Arnebråtveien/Stasjonsveien.

Butikker

I nærområdet ligger Rema1000 (400 m), 7-eleven/Shell Gressbanen (600 m), Matkroken (600 m), søndagsåpen Joker (900 m) og Coop Extra med post-i-butikk (1,1 km).

På Røa (1,8 km) finner du cafeer, bakere, vinmonopol, klær, bokhandlere, lekebutikk, apotek, sport, jernvare og flere matbutikker. Det er også kort avstand til Slemdal (2,4 km) og Vindern (3 km).

Sport og fritid

Det er gangavstand til Gressbanen (skøyte-/ fotballbaner), Holmenkollen tennisklubb, Njårdhallen (med SATS-Elixia) og til friluftsområdet rundt Holmendammen og Hovseter . Dessuten kort vei til Bærums-/Nordmarka med tur-, ski- og sykkelmuligheter, Bogstadvannet (golf, gårdsopplevelser, kafe, kulturaktiviteter, kunstutstillinger), Holmenkollanlegget og Tryvann alpinanlegg (Oslo Vinter- og Sommerpark).

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer