Sameiet Holmenveien 7 B

Sameiet Holmenveien 7 B

Holmenveien 7 B, Oslo
19Boliger
BlokkBygningstype
2009Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Holmenveien 7b Dette er et sjarmerende borettslag som ligger i det ettertraktede området Vinderen. Med 19 eierleiligheter som varierer fra 44 til 85 kvm, fordelt på et moderne bygg med 4 etasjer fra 2009, er det noe for enhver smak her.

Holmenveien 7b er mer enn bare et sted å bo - det er et fellesskap. Her deler vi på fellesutgifter som vedlikehold av bygging, samt fellesområder. Alle bekvemmeligheter som vaktmestertjenester, kommunale avgifter, internett og TV-kostnader er inkludert i fellesutgiftene. Og som en bonus, har alle eiere sin egen parkeringsplass med tilgang til ladestasjon for elbil.

Vinderen er et populært boligområde i bydelen Vestre Aker, kjent for sin ideelle beliggenhet mellom marka og Majorstuen. Med et godt utbygd kollektivtilbud inkludert flybuss, T-bane og buss, og kort avstand til ring 3, er det enkelt å komme seg rundt. I tillegg er Vinderen sentralt plassert i forhold til Forskningsparken, Rikshospitalet, Blindern og Ullevaal Stadion.

For familier finnes det flere barnehager, en barneskole, og en ungdomsskole i nærheten, samt et servicesenter for eldre. For de som er glade i shopping og god mat, byr området på et rikt utvalg av butikker og kafeer. I tillegg tilbyr området en rekke aktiviteter innen sport, trening, korps, og kultur.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer