Lille Langerud Velforening

Lille Langerud Velforening

Langerudhaugen 2 A-H, Oslo
105Boliger
-Bygningstype
1947Byggeår

Styret

Om oss

Lille Langerud Velforening er en forening med pliktig medlemskap for eiere av leiligheter i vårt sameie. Sameiet består av 15 rekkehus med 105 leiligheter beliggende i Langerudhaugen og Langerudsvingen på Abildsø i Østensjø bydel i Oslo.

 

Velforeningen har som formål å eie og drifte våre fellesareal, samt ivareta medlemmenes (eierene) felles interesser for drift og vedlikehold av bygningene.

Lille Langerud
Lille Langerud

Parkering

Alle leiligheter har en fast tildelt parkeringsplass. For å parkere her må man ha et oblat synlig i bilens frontrute og følge skiltingen på området. Det er gjesteplasser for besøkende, og disse må få et gjesteoblat fra den de besøker for å kunne parkere på vårt område.

Alle faste beboerplasser har mulighet for å installere el-bil lader på inntil 32A som kobles til Velforeningens lade-infrastruktur.

Garasjer

Det er 4 garasjelag på området. Disse er uavhengige av velforeningen og det er kun unntaksvis at de legges ut for salg til medlemmer.

Boder

De fleste leilighetene har egen bod på fellesområdet. Du kan søke styret om å få sette opp bod på fellesområdet dersom leiligheten ikke har.

Internett

Velforeningen har internett (fiber fra OBOS OpenNet) med hastighet inntil 1000 mbps installert i alle leilighetene. Kostnaden for dette dekkes av husleien. Eventuell TV-dekoder eller strømmetjenester bestilles av hver enkelt beboer.

Vaktmester

Velforeningen har fast ansatt vaktmester som vedlikeholder bygninger, fellesarealer og brøyter veiene for snø.

Forretningsfører

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning.

Forsikring

Velforeningen er forsikret hos Gjensidige.

 

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer