Lysejordet Borettslag

Lysejordet Borettslag

Vækerøveien 116-132, Oslo
228Boliger
Blokk, Rekkehus, TerrasseblokkBygningstype
1979Byggeår

Styret

Om oss

Lysejordet Borettslag Vårt borettslag heter Lysejordet borettslag og er ett av tre borettslag som ble oppført under prosjektet "Rett Vest". Naboborettslagene heter Elvefaret og Rønningen. Borettslaget består av 228 leiligheter. Borettslaget vårt sto ferdig i 1979, og de første leilighetene var innflytningsklare allerede i desember 1977. Det er andelseierne i de enkelte borettslag som eier boligene og fellesanleggene og ikke OBOS.

Borettslaget vårt ligger sol- og vestvendt på vestsiden av Vækerøveien ned mot Lysakerelva, som i alle tider har vært grenseelv mellom Oslo (Aker) og Bærum. Tidligere het antakeligvis elva Fåd som skal bety grense. Rester av dette navnet finner vi i veinavnet Fådveien nærmere Røa.

Store skilt oppe ved Vækerøveien forteller at vi holder til i Vækerøveien 116 - 132. Et blikk på kartet forteller oss at vi befinner oss sånn omtrent midtveis mellom Røa og Bærumsveien.

OBOS Oslo Bolig og Sparelag, OBOS, er det eldste og største boligbyggelag i landet. OBOS har dels funksjon som boligbyggelag for nye boliger, og dels forretningsfører for etablerte borettslag. Lysejordet borettslag har egen forvaltningskonsulent i OBOS som utfører de pålegg styret vedtar angående borettslagets drift. Det er OBOS som i kraft av forretningsførervervet bl.a. innkrever husleie og foretar regnskapsførsel.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer