Marmorberget Borettslag

Marmorberget Borettslag

Antenneveien 1-9 2-24, Oslo
537Boliger
Blokk, Høyblokk, RekkehusBygningstype
1952Byggeår

Styret

Om oss

Marmorberget Borettslag er et veletablert borettslag på Lambertseter.

Det består av 537 leiligheter, fordelt på 23 blokker og 11 rekkehus.

Postadresse til borettslaget er Vaskeribakken 8, 1154 Oslo

Fakturaer skal sendes til OBOS:

S. 0078, Marmorberget borettslag

v/OBOS

Postboks 6666 St. Olavs plass

0129 Oslo

Lambertseter er Norges første drabantby, og innflytting i vårt borettslag startet allerede i 1952.

Rør-rehabilitering

Fra tidligere: Etter gjennomgang av våre vann og avløpsrør og skadehistorikk ifm tette avløp har USBL kommet frem til at disse må skiftes.

Styret har hatt flere møter med USBL og tilbydere. Etter USBL sin innstilling valgte styret å inngå kontrakt med VBM.

Oppstart av prosjekt er gjennomført og arbeidene vil pågå frem til og med mai 2025.

Styret Marmorberget Brl.

TV/Internett

Skal du flytte inn i borettslaget?

Borettslaget har avtale med Telia på TV og internett.

Telia har kollektive avtaler med mange borettslag og sameier. Du som beboer får rabatterte priser og stor fleksibilitet til å tilpasse TV- og internett tjenester til ditt behov. Ta kontakt, så hjelper deg i gang.

TV-pakke med 12 faste kanaler og 55 poeng

Sett sammen din egen underholdningspakke med de kanalene og strømmetjenestene du selv vil se. Les mer om dine valgmuligheter her.

TV boks Mikro er inkludert. Er du fornøyd med TV-boksen du har i dag, trenger du ikke bytte. Les mer om våre TV-bokser her.

Telia Play appen med tilgang til alt innholdet i pakken din på nettbrett og mobil, slik at du kan se TV når og hvor du vil.

Bredbånd 200 Mbps + trådløst modem

Avtalen med borettslaget inkluderer 200 Mbps hastighet på ditt bredbåndsabonnement.

I avtalen med Telia får du rabatterte priser. I appen og på Min Side ser du hvilke priser som gjelder for deg. Her kan du også se siste faktura, bytte kanaler og hastighet på bredbånd kjapt og enkelt.

Har du spørsmål knyttet til avtalen kan du nå oss på telefon 924 05 050.

For generelle spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice.

Samler du mobil, TV og internett hos Telia får du fordeler

Ekstra data, Flere TV-poeng og Surfegaranti

Les mer om dine fordeler her.

Ønsker du nytt utstyr?

Utstyr som bestilles må registreres på deg som leietager. Inkludert i den nye avtalen din har du nå en TV Boks og et bredbåndsmodem. Mangler du en eller begge disse kan du bestille enten via kundesenteret eller hente hos en av våre forhandlere. Oppgi adressen din, så finner de utstyret inkludert i den kollektive avtalen. Husk at du er ansvarlig for utstyret så lenge du bor der, og flytter du ut skal utstyret returneres til Telia.

Les mer om retur av utstyr ved flytting

 

MARMORBERGET GRENDEHUS

Utleie av Grendehuset

Booking og forespørsel om ledige dager/tider må tas direkte med driftskontoret, enten pr. telefon i kontortiden 07:30-09:00, eller pr. epost. For mer informasjon om grendehuset.

E-mail: marmorberget@wemail.no Tlf. 22 28 26 34

Leie av grendehuset

Avtale om utleie av Grendehus må inntil videre bookes på marmorberget@wemail.no da OBOS ikke har fått på plass elektronisk avtalesystem enda , dette vil komme på plass senere. NB: Ved booking av dåp / konfirmasjon, må også dagen før bookes. Dersom det er andre spørsmål ang. utleie, ta kontakt i kontortiden på 22282634, mobil: 90282900 eller send en epost til marmorberget@wemail.no

Marmorberget Borettslag har et flott grendehus lokalisert i Vaskeribakken 8. Her er det stadig aktiviteter i regi av borettslaget, og her kan våre beboere og andre holde møter, barneselskaper, konfirmasjoner og andre funksjoner - til bra leiepriser.

I tilknytning til grendehuset, har de som leier, tilgang til tre bil-oppstillingsplasser. Disse vil bli forevist leietaker av driftskontoret, ved oppmøte for henting av nøkler i grendehuset. Det kan ikke påregnes mulighet for til plass flere biler enn dette.

I grendehuset er det beregnet spiseplass til 40 personer, og det har også en salong med sitteplass til 24 personer.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med dekketøy til 40 personer.

Det har to store kjøleskap, en liten fryser, en komfyr med stekeovn, en mikrobølgeovn, en oppvaskmaskin og to kaffetraktere.

Det finnes to toaletter, hvorav det ene er ett handikaptoalett.

Det er også tatt hensyn til mindre barn, det finnes to barnestoler, samt et stellebord som henger på veggen inne på handikaptoalettet.

Sentralstøvsuger er installert, noe som gjør rydningen etter leie noe enklere enn før.

Av hensyn til naboer er det IKKE tillatt å benytte private musikkanlegg/innleid band osv og leietakerne skal i størst mulig grad holde seg innendørs.

Av hensyn til grendehusets nærmeste naboer, leies ikke lokalet ut til personer under 25 år og de mest støyende selskaper, som for eksempel bursdager fra 18-års lag til og med 30-års lag vil være lite passende her. Vi tenker da mest på støyen som kan oppstå på utsiden.

Leietaker skal påse att gjestene ikke står utenfor lokalet og er støyende.

Leietaker må være fysisk tilstede og er ansvarlig for eventuelle skader på hus eller innbo. leietaker er også ansvarlig for at reglene blir overholdt.

Leietakere er ansvarlig for alle skader som blir påført lokalet eller bygget ved leie.

Leietaker er erstatningspliktig ovenfor Marmorberget borettslag. Fremleie av lokalet er ikke tillatt.

Leietakere må ha telefon nr som kan knyttes opp til leietakers adresse, får ikke borettslaget knyttet leietaker opp mot adresse vil ikke lokalet leies ut.

Priser og leieansvar.

Leiepriser utenforstående:

Mandag - Torsdag er leien kr. 2.000,- pr døgn. (utleietid fra 08:00-24:00 ) Lokalet forlates senest kl. 24:00. Fredager, lørdager, søn-/helligdag er leien kr. 4.000,- pr. døgn (utleietid kl. 12:00-01:00). Lokalet forlates senest kl. 01:00. Ved konfirmasjon og barnedåp er leien kr. 4.000,- med fri leie fra dagen før kl. 12:00 Ansvarlig leietaker må fremvise gyldig legitimasjon som driftskontoret/utleier vil ta kopi av før nøkler utleveres. Leietaker må også ha et mobilnummer som kan knyttes opp til leietakers adresse, kan ikke dette gjøres må det påregnes at lokalet ikke blir leid ut. Lokalet skal benyttes av leietaker og kan ikke leies ut til andre. Leietaker forplikter seg til å vaske opp, støvsuge sofa + gulv/vaske toaletter inkl servanter og klosett og sprut på speil/veggene. Rydde ,tørke av bord og stoler og sette disse på plass. Vaske benk, komfyr/stekeovn og kjøleskap/fryser. Fjerne alt som er igjen i kjøleskap/fryser og ellers hva som er medbrakt til festlighetene. søppel kastes i container på utsiden. Ting som er satt igjen vil bli kastet etter 5 virkedager. Er ikke overnevnte gjort vil leietaker bli fakturert for dette. Blir det brukt festdrakt med glitter osv skal lokalet støvsuges/ sofa mm, er ikke dette gjort vil leietaker faktureres kr 3000,- for dette. Bruksanvisning til oppvaskmaskin er slått opp på kjøkkenet. Denne må følges! Ta med lintøyhåndklær for glass og bestikk som skal tørkes av før det settes i skuffer og skap. Bestikk må sorteres, er ikke dette gjort faktureres leietaker for dette. Vasking av gulv inngår i leien. Alle mangler og skader ved huset bes meldt driftsleder. Dekketøy og innbo som blir ødelagt, må erstattes etter priser fastlagt av utleier. Hærverk og brudd på disse reglene føre til at leietaker blir utestengt fra å leie lokalet i fremtiden. Utleverte nøkler leveres Driftskontoret første arbeidsdag i kontortiden Kl. 07.30-09.00, eller etter avtale med utleier.

Ved tap av nøkler vil det måte erstattes etter priser fastsatt av utleier, kr 8000,- Leie/depositum betales kontant ved henting av nøkler. Depositum betales tilbake når lokalet er inspisert og godkjent. Utløses innbrudd/brannalarm må leietaker dekke kostnader som påløper i forbindelse med utrykning mm.

RØYKING ER IKKE TILLATT INNE I LOKALENE!

Salong med sitteplass 24 stk.
Salong med sitteplass 24 stk.
Møblert for møte
Møblert for møte
Stort kjøkken
Stort kjøkken
Bord og stoler for 40 personer++
Bord og stoler for 40 personer++
2 toalett hvorav ett er handikaptoalett og med vegghengt stellebord
2 toalett hvorav ett er handikaptoalett og med vegghengt stellebord
Vegghengt stellebord
Vegghengt stellebord
Våre adresser
Våre adresser

Lekeplasser

Vi har 3 lekeplasser plassert rund i borettslaget Lekeplass#1 er plassert mellom Marmorveien 3 og 5 Lekeplass#2 er plassert inne i det vi kaller hesteskoen, rett bortenfor grendehuset Lekeplass#3 ligger mellom Antenneveien 3 og 5

Marmorveien
Marmorveien
Marmorveien
Marmorveien
Antenneveien
Antenneveien
Antenneveien
Antenneveien
Antenneveien
Antenneveien
Hesteskoen
Hesteskoen
Hesteskoen
Hesteskoen

Parkering

Flytter du/dere inn i Marmorberget Borettslag og ønsker parkeringsplass/garasje, ta kontakt med driftskontoret pr mail: marmorberget@wemail.no Det vi trenger er navn/adresse/mobilnr. Borettslaget sender ut sms ved tildeling av plass/garasje, svarer ikke beboer på disse blir de slettet fra ventelister. Så hvis dere bytter mobilnr. er dere selv ansvarlig for og oppdatere dette på Vibbo. Det er inntil 2 års venteliste for parkeringsplass og 5-10 år for garasjeplass. Vi har 198 plasser uten strøm og 57 med strøm samt 32 garasjer. Borettslaget har 537 leiligheter så det er naturlig nok ikke plasser til alle. Vi har i tillegg etablert en ladepark med totalt 14 ladeplasser i krysset Antenneveien, Feltspatveien og Vaskeribakken. Dette er plasser som er ment som rullerende plasser og disse er kun for beboere i Marmorberget Borettslag.

Vi har avviklet gjesteparkering for å gi flere beboere fast plass, og har kun beholdt kun to plasser, i Marmorveien 16-18.

Beboere har IKKE anledning til å parkere på gjesteplasser med eget kjøretøy evt. tjeneste/firmabil.

EL-BIL PARKERING

Lading ev EL og hybridbiler i Marmorberget borettslag.

Marmorberget Brl. har etablert en ladepark med totalt 14 ladeplasser i krysset Antenneveien, Feltspatveien og Vaskeribakken. Dette er plasser som er ment som rullerende plasser og disse er kun for beboere i Marmorberget Borettslag. Det vil si: Dette er ikke faste plasser og det er KUN ladende biler som kan parkere her.

Bestemmelser for ladeparken i Marmorberget borettslag.

Ladeparken er som sagt forbeholdt beboere i Marmorberget Borettslag og andre som har fått tillatelse fra styret til å lade ved våre ladestasjoner. Parkeringen kan kun benyttes av ladende kjøretøy. Kjøretøy som benytter plassen til ordinær parkering vil kunne ilegges gebyr.

Alle som skal benytte ladeparken må registrere seg hos Charge 365, det kan gjøres via denne linken: https://portal.charge365.no/registrer-brukerhttps://portal.charge365.no/registrer-bruker

Tilgang til Marmorberget Borettslag sin ladepark fås ved å søke tilgang her: https://portal.charge365.no/tilgangerhttps://portal.charge365.no/tilganger

Tilgang kan kun søkes etter at man har registrert sin ladebrikke hos Charge 365. Det må påregnes inntil 3 arbeidsdager før tilgang blir gitt, da styret må godkjenne søknaden.

Det betales kun pr. kilowatt ved lading og for tiden er prisen pr.dd. kr.2.85 pr. kilowatt. Prisen kan endres av styret dersom strømprisen eller nettleien endres vesentlig. Oppdaterte priser vil oppgis ved tilkobling og samtidig legges på Marmorbergets hjemmeside ved endringer.

For å sikre rullering på plassene og for å hindre at disse blir brukt til parkeringsplasser er det KUN biler som lades som skal parkeres her. Det vil iht. oppsatt skilt kun være en maks lade tid på 4 timer i systemet. Parkerte biler må fjernes maks 30 minutter etter at bilen er ferdig ladet. Dette gjelder i tiden 08.00 til 22.00 alle dager. Dersom lading av bil starter etter kl. 22.00, må bilen fjernes innen kl. 08.00 neste dag. Dette gjelder alle dager, mandag - søndag og helligdager.

Det er ikke tillatt å gi besøkende anledning til å lade på beboers brikke uten at dette er avklart med driftskontoret.

Rev: 26.03.2021

Dyrehold i Borettslaget

Det er ikke tillatt å holde utekatt i borettslaget, det er tillat med innekatt. Kun 1 - en – hund er tillatt pr. Leilighet. Det er båndtvang i borettslaget hele året.

Eventuelle klager på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken. Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret.

Informasjon for meglere

Vi får ofte spørsmål fra meglere som skal lage salgsoppgaver for kunder/beboere i borettslaget. Her har vi laget en liste over vanlige spørsmål styret får:

Har dere noen planlagte prosjekter for sameiet/borettslaget fremover som bør fremkomme i salgsoppgaven: Se egen fane om rør-rehabilitering øverst på denne siden Er det planlagt noe økning i felleskostnader og/eller fellesgjeld, innskudd: Ingen planlagt økning i 2021, det må påregnes økning ved rør rehabilitering da kostnadene må lånefinansieres. Er det avdekket veggdyr/skadedyr eller sølvkre/skjeggkre i boligmassen: Nei Har borettslaget/sameiet fått noen krav om offentlige pålegg som ikke er utført: Nei Er boligsameiet/borettslaget i noen rettstvist som kan få økonomiske konsekvenser for kjøper: Nei Eventuelle andre relevante opplysninger: Nei Biloppstillingsplass med/uten motorvarmer eller garasjeplass? (Evt. begrensning ifht. vekt/høyde på parkeringsplassen, mekanisk anlegg: Se egen fane om parkering. Er det mulig for el-bil lading? Eventuelle ekstrakostnader i forbindelse med dette: Se egen fane om parkering.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer