Sameiet Nordviken B5 A/B

Sameiet Nordviken B5 A/B

Kvitbekkgata 37, 2316 Hamar
44Boliger
BlokkBygningstype
2016Byggeår

Styret

Om oss

 

Beliggenhet. Vi er et boligsameie i Nordviken på Hamar rett ved Jernbanemuseet på Martodden og med 150 meter til Mjøsstranda. Kun 1,5 kilometer fra Hamar sentrum, og med umiddelbar nærhet til Mjøsa, Domkirkeodden og Hedmarksmuseet har Nordviken en svært attraktiv og sentral  beliggenhet i Hamar. Nordviken befinner seg på Martodden som nå gjennomgår en etterlengtet og spennende utvikling. Fra å være et område med ulik nærings- og industrivirksomhet, vil Martodden de nærmeste årene omformes til et attraktivt boligområde, og skal bebygges med 600 boliger, barnehage og nærbutikk. Første del består av 44 leiligheter i bygg A, og Bygg B og begge har en meget god beliggenhet på området – nærmest Mjøsa.

Området vårt er under utbygging og i sameiet vårt er det våre to 4-etages blokker med tilsammen 44 leiligheter som inngår.

Vi er allerede blitt veldig glad i området og leilighetene våre og har det fantastisk flott med nærheten til et utrolig område med natur, turstier og Mjøsa, samtidig som det er svært sentralt med kort vei til byen.

Området skal bygges ut videre med flere blokker, men med plassering som ivaretar privatlivet.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer