Norstad Terrasse Borettslag

Norstad Terrasse Borettslag

Kavlebruvegen 7, STANGE
23Boliger
BlokkBygningstype
2005Byggeår

Styret

Om oss

Norstad Terrasse Borettslag er et lite borettslag som ligger i Kavlebruvegen 5 og 7. Kavlebruvegen tar av fra det høyeste punktet på Sandvikavegen og går som en hyggelig allè innover til villa- og rekkehusbebyggelsen i området innenfor.

 

Som en kuriositet kan vi nevne at en kavlebru er en slags bro som er laget av stokker som er lagt på tvers av veien, slik at fuktige områder skal kunne passeres uten at man synker ned.

 

Norstad Terrasse består av to relativt moderne blokker som ligger på en liten høyde opp et fredet steingjerde som skiller oss fra landbruksområdene rundt HIAS. Denne gode beliggenheten gjør at alle leilighetene, unntatt to sokkelleiligheter, har en flott utsikt over Mjøsa, Helgøya og Nes. Den omfattende utbyggingen på HIAS ser ikke ut til å ha stor negativ innvirkning på vår utsikt, men anlegget synes likevel godt! Vi har parkeringkjellere under blokkene, heis til alle etasjer, samt en romslig parkeringsplass på sydsiden. Vi er de to eneste blokkene i området, og vi kjenner ikke til at det er planlagt flere blokker i området.

 

Vi må vel kunne si at det er stille og rolig hos oss, noe som skyldes at det her bor godt voksne mennesker med utflyttede og voksne barn. Vi har alle interesse av å ivareta våre boliger og et godt bomiljø til glede for oss selv og våre gode naboer.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer