Øvre Sogn Borettslag

Øvre Sogn Borettslag

Gaustadvn 35-265, Oslo
118Boliger
Enebolig, SmåhusBygningstype
1988Byggeår

Styret

Om oss

Øvre Sogn Borettslag er et OBOS-tilknyttet borettslag som ble ferdigstilt i 1989. ØSBL ligger i Nordre Aker bydel og består av 32 hus i rekke med til sammen 118 leiligheter.

Leilighetene er på fra ca 70 m2 til 165 m2, fordelt på 1, 2 eller 3 plan. Samtlige boliger har eget uteområde ("rådighetsområde"). Unntaket er leilighetene som ligger i 2.-/3.-etasje som i stedet har parsellhager beliggende nord-vest for boligene.

Borettslaget ligger idyllisk til nord-vest for Solvang kolonihager, øst for Gaustad sykehus-område og sør for Gaustadveien/Nordbergveien. Nærmeste butikksenter er Ullevål stadion. Det er kort avstand til Sognsvann og Marka for øvrig.

ØSBL sokner til Kringsjå barneskole og Nordberg ungdomsskole, begge beliggende vis-a-vis Kringsjå studentby.

Atkomst med bil skjer via Universitetskrysset på Ring 3 (ESSO/ Rikshospitalet) og videre oppover Sognsvannsveien og Gaustadveien.

Borettslaget har parkeringshus, utendørsparkering og grendehus, kalt "Det Røde Huset Rabben". Borettslaget har egen fotballbinge og store uteområder ellers. Boligområdet er bilfritt og svært barnevennlig.

Selv om borettslaget ligger landlig til og i randsonen til Marka, er det et godt kollektivtilbud i området. Innenfor en gangavstand på fra to til 15 minutter er det to busslinjer (stoppested Solvang og Øvre Sogn), to trikkelinjer (stoppested Rikshospitalet) og tre T-banelinjer (stoppested Ullevål stadion).

Felleshuset "Det røde huset Rabben" leies ut og har adresse Gaustadveien 25. Foto: Terje Grytbakk
Felleshuset "Det røde huset Rabben" leies ut og har adresse Gaustadveien 25. Foto: Terje Grytbakk
Foto: Terje Grytbakk (2023)
Foto: Terje Grytbakk (2023)

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer