Sameiet Pastor Blaauws V.18-24

Sameiet Pastor Blaauws V.18-24

Pastor Blaauws Vei 22 B, 0962 Oslo
15Boliger
-Bygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Hei og velkommen til Sameiet Pastor Blaauws vei 18-24, også kalt Pastors Hage, et koselig og trygt lite sameie, innerst i en blindvei på Grorud.

Vi er et sameie på 15 husstander. Husene ble bygget i 2010 med svært god standard, integrerte hvitevarer, sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg. Det er garasjeplass til alle husstander i tillegg til at vi har 11 parkeringsplasser for beboere og gjester ute.

Sameiet har et pent fellesområde med gressplen, sittegrupper og en liten lekeplass for små barn. Det er opplyst gangvei som det er mulig å kjøre på opp til alle boenhetene, så det er mulig å komme helt frem til døren med bilen om du har med deg mye varer.

Sameiet har vært drevet med god økonomi fra start og har et styre som består av 5 medlemmer som møtes ca. annenhver måned. Vårt mål er å drive sameiet økonomisk og trygt. Styret er opptatt å ivareta verdien i sameiet uten at det skal bli dyrt å bo.

Vi deler på vedlikeholdet ved at vi bytter på litt enkle oppgaver for uteområdet. De tyngre oppgavene bruker vi gjerne eksterne til. I tillegg har vi gjerne to dugnader i året der vi står på litt ute for at det skal være fint rundt oss. Dette forsøker vi også å kombinere med litt sosialt.

Her er det lite trafikk, lite støy og mange hyggelige mennesker.

Velkommen!

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer