Persaunet Ekstra 2 Boligsameie

Persaunet Ekstra 2 Boligsameie

Kyaveien 13, Trondheim
52Boliger
BlokkBygningstype
2008Byggeår

Styret

Om oss

Vi bor i et meget populært område med forholdsvis kort vei til Trondheim sentrum. Flere nærbutikker, kjøpesentra, restauranter, buss og flybuss ligger i nærheten. Her er det gangavstand til alt!

Området består av fire forskjellige boliglag med 12 bygninger (Persaunet Ekstra 1-4), som ligger i nedre (nordre) del av gamle Persaunet leir i Trondheim. Til sammen er det her 198 velutstyrte leiligheter med adresse Kyavegen 1 til 23, 7045 Trondheim.

De fire byggetrinnene er tegnet av arkitekt Svein Skibnes og oppført av Veidekke AS i årene 2007 til 2012. Her finnes et bredt spekter av leiligheter fra 33 til 112 kvm. Husene har et moderne uttrykk og får sitt særpreg gjennom kombinert bruk av tradisjonelle og moderne materialer. De åpne balkongene med trespiler og glass, den rå betongen i kombinasjon med trepanel og brent tegl, svalgangene og de store, vertikale vinduene, er en viktig del av uttrykket. 

Dette står i spennende kontrast til bygningene fra 1940-årene, og nye rekkehus bygget i samme stil. Hele området er preget av romslige grøntanlegg. Persaunet leir ble fra 2005 gjort om fra militærleir til boligområde. Nye bygg er oppført i utkanten av leiren og de gamle, fredede kasernene er rehabilitert til boligbygg og noe næringsvirksomhet.

Boligsameiet Persaunet Ekstra 2 består av 52 leiligheter fordelt på tre bygninger og har adresse:

Kyavegen 13, 15 og 17, 7045 Trondheim.

Boligsameiet ble opprettet og innflyttet våren 2008, som det andre av fire byggetrinn oppført av Veidekke AS.

Vi er et frittstående boligsameie som i dag har OBOS Eiendomsforvaltning AS som forretningsfører....

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer