Ridehusgaten 3 Borettslag

Ridehusgaten 3 Borettslag

Ridehusgata 3, FREDRIKSTAD
8Boliger
BlokkBygningstype
1900Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Ridehusgata 3 borettslag!

Vi er et fellesskap av beboere som er stolte av vårt borettslag i Fredrikstad's historiske Cicignon-område. Våre bygårder, opprinnelig bygget på 1900-tallet, er en del av det sjarmerende og tradisjonsrike nabolaget.

Vi er heldige som har en sentral beliggenhet i nærheten av alt Fredrikstad har å tilby. Med korte avstander til butikker, restauranter og rekreasjonsområder, har vi alt vi trenger innen rekkevidde.

Vi har et dedikert styre som arbeider for å sikre et trivelig bomiljø for alle. Vi organiserer jevnlig sosiale arrangementer og tiltak som bidrar til å styrke samholdet og skape gode relasjoner mellom naboene våre.

Vi er stolte av vårt vakre utendørsområde, hvor vi kan nyte solfylte dager og slappe av i et grønt og fredelig miljø. Vi oppfordrer alle beboere til å ta vare på våre fellesområde og respektere nabolagets regler for å opprettholde en hyggelig atmosfære.

Sammen jobber vi for å opprettholde et positivt og inkluderende fellesskap, hvor vi kan trives og føle oss trygge. Ridehusgata 3 borettslag er et sted vi er stolte av å kalle hjemme, og vi ser frem til å fortsette å skape en flott bomiljø i årene som kommer.

Med vennlig hilsen,

Styret i Ridehusgata 3 borettslag

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer