Rødstuveien 2/14 Boligsameie

Rødstuveien 2/14 Boligsameie

Rødstuveien 2, Oslo
94Boliger
BlokkBygningstype
1939Byggeår

Styret

Om oss

Sameiet Rødstuveien 2-14

Sameiet består av 94 leiligheter, av ulik størrelse, fordelt over 7 oppganger. Bygget har fem etasjer pluss kjeller. Ingen heis. Dyrehold er tillatt.

Det finnes 18 utendørs parkeringsplasser tilknyttet sameiet, hovedsakelig på vestsiden av blokka, som kan leies av beboerne.

Sameiet har to vaskerier i kjelleren som krever vaskekort for å benyttes. I kjelleren finnes også boder til leilighetene og låst sykkelparkering.

Styret

Styret består per april 2023 av fire styremedlemmer og to varamedlemmer. Styret møtes i snitt 1 gang per måned og holder ellers kontakten via epost. Dagens styre samarbeider godt, og består av medlemmer med ulik faglig bakgrunn.

Vaktmestertjeneste og fortløpende vedlikehold

En vaktmester sørger for generelt vedlikehold og bistår styret ved behov. I tillegg har sameiet avtaler med ulike firma som utfører arbeid som gressklipping, feiing, vasking av oppgangene mm.

Grøntområde og hagegruppe

Det finnes et grøntområde mellom Rødstuveien 2-14 og naboblokka mot vest med benker og bord, busker og trær. Begge blokkene samarbeider om å vedlikeholde området. I tillegg finnes beplantning på forsiden, ut mot Rødstuveien.

Sameiet har en hagegruppe som møtes med jevne mellomrom for å beskjære og rydde opp i busker og bed. Det er alltid plass til flere medlemmer i hagegruppen, og man kan delta akkurat så mye som man vil. Alt er på frivillig basis.

 

Området og bebyggelsen

Rødstuveien er et sameie på Sinsen i bydel Grünerløkka, midt mellom Carl Berner og Løren. Det er kort vei til både buss, flybuss, og trikk (Rosenhoff, 5 min unna) og t-bane (Løren og Carl Berner, ca 10 min). Gangavstand til bl.a. parkene Torshovdalen og Tøyenparken, samt livlige Grünerløkka.

Sameiet ble bygget i 1939 og er en del av Sinsenbyen - et stort boligområde som ble bygget ut like før krigen. Sinsen preges av lamellbebyggelse i teglstein, med pusset eller upusset fasade. Området hadde fokus på lys og luft, med vestvendte leiligheter og for det meste gjennomgående leiligheter med balkong.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer