Sameiet Ø. Tastarustå C

Sameiet Ø. Tastarustå C

Gjerdebakken 15, 17,19, Stavanger
56Boliger
BlokkBygningstype
2015Byggeår

Styret

Om oss

Sameiene på Øvre Tastarustå.

Sameiene består foreløpig av:

  • Blokker Felt A (48 enheter)
  • Blokker Felt C (56 enheter)
  • Rekkehus Felt A (17 enheter)
  • Rekkehus Felt C (7 enheter)

Hvert sameie har sitt eget styre og eget organisasjonsnummer.

Feltet ble påbegynt i 2012 og de første sameierne flyttet inn våren 2014.

Feltet er del av en større utbygning av Øvre Tastarustå, hvor Skanska stod for utbygging av første delen. Resterende tomteareal ble solgt fra Skanska til Ineo som nå bygger ut Eplestien.

Øvre Tastarustå ligger få minutter fra både Teinå og Tasta barneskoler og Tastarustå ungdomsskole. Det er flere barnehager i gangavstand. Offentlig kommunikasjon er også lett tilgjengelig fra Gjerdeveien.

Vi er godt utstyrt med dagligvarebutikker. De fleste kjedene har vi i gangavstand fra oss.

Tastasenteret ligger bare noen få hundre meter unna. Her finner vi legesenter, helsestasjon, treningssenter, helseloft med bl.a. kiropraktor, fysioterapeuter.

Det er også idrettsanlegg i nærheten, som Tastarustå Idrettshall og Tasta Idrettspark. Sommeren 2016 kom nytt skateanlegg på plass. I nærheten finner vi også Squashhall.

Tasta Bydelshus ligger i gåavstand fra oss. Der har Skipper Worse treningspartier for 60+ flere ganger i uka. Bydelshuset har en egen fritidsavdeling med tilbud til barn/ungdom. Her kan det også leies lokaler.

For å slippe unødvendig biltrafikk innen området er det bygget eget underjordisk garasjeanlegg. I tillegg har vi tilgang til en liten utvendig gjesteparkering. Det er ikke mulig å parkere i gatene i området. For mer informasjon om gjesteparkering se vedlagte pdf fil.

Turmulighetene i nærområdet er mange. Vi finner bl.a. Tastaveden, Stokkavannet, Eskelandsskogen, Thorsastraen og Vardeneset fyr ikke langt fra oss.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer