Sameiet Solbærtunet

Sameiet Solbærtunet

Harald Hårfagres Gate 13, 7041 Trondheim
63Boliger
BlokkBygningstype
2022Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Sameie Solbærtunet!

Sameie Solbærtunet er et idyllisk sameie som ligger i det vakre området Lade, rett ved siden av det populære kjøpesenteret City Lade. Med en ideell beliggenhet midt i hjertet av byen, er vi omgitt av et mangfold av butikker og butikktjenester som dekker de fleste behovene dine.

Vår stolthet er Ladebyhagen, et rolig og fredelig sted hvor du kan slappe av og nyte naturen. Her kan du ta en spasertur langs stiene, finne et rolig hjørne for å lese en bok eller bare nyte den vakre utsikten. Ladebyhagen tilbyr et fristed fra byens kjas og mas, samtidig som det er lett tilgjengelig fra sameiet.

En av våre største fordeler er nærheten til det fantastiske badestedet Korsvika. Med sin pittoreske strand og klart vann er dette det ideelle stedet å tilbringe varme sommerdager. Enten du vil sole deg på stranden, ta en forfriskende svømmetur eller ta en tur langs vannkanten, vil Korsvika oppfylle dine drømmer om sommerglede.

Sameie Solbærtunet er også heldig å ha kort vei til sentrum. Enten du foretrekker å spasere, sykle eller ta offentlig transport, er du bare noen få minutter unna Trondheims pulserende sentrum. Her finner du et rikt utvalg av kulturelle attraksjoner, restauranter, butikker og underholdningsmuligheter.

Vårt sameie består av en rekke moderne og velholdte boliger som passer for en rekke livsstiler. Vi legger stor vekt på et trygt og trivelig fellesskap, og våre beboere er en blanding av familier, enkeltpersoner og par som nyter det beste av det Trondheim har å tilby.

Vi er stolte av å være Sameie Solbærtunet, et sameie som kombinerer det urbane livets bekvemmelighet med nærheten til natur og rekreasjon. Med vår ideelle beliggenhet ved siden av City Lade, Ladebyhagen og Korsvika, er vi sikre på at du vil trives og nyte livet her hos oss.

Velkommen til Sameie Solbærtunet – ditt hjem i hjertet av Trondheim!

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer