Solsiden 2 Boligsameie

Solsiden 2 Boligsameie

Nydalen Allé 7, Oslo
55Boliger
BlokkBygningstype
2006Byggeår

Styret

Om oss

Solsiden 2 Boligsameie i Nydalen Oslo består av 55 seksjoner/leiligheter i Nydalen Allé 7 og 9.

 

Sameiet har et styre som består av tre medlemmer og to varamedlemmer. Forretningsførsel for sameiet utføres etter avtale med OBOS Eiendomsforvaltning AS. Kontaktperson der er Marie Mindresunde Moen.

 

Boligsameiet er ett av seks boligsameier som også er organisert i et felles sameie Solsiden UtomHus (SUH). En fra styret i Solsiden 2 (oftest styreleder) er i styremedlem i SUH.

 

Vi eier ca 1 meter ut fra bygget vårt, resten er SUH fellesareal. De fleste servicefunksjoner i og rundt byggene er felles og organisert i SUH: Renhold, avfallshåndtering inkl containere, brannvarsling inkl branndørmagneter, vindusvask ute, vaktmestertjeneste (Avantor) inkludert snømåling og renhold ute, beplantning, samt en rekke avtaler for vedlikehold for elektrisk og VVS.

 

SUH har også kontakt med Avantor som eier grasjeanlegget vedrørende faste plasser inkludert El-bil lading.

 

Vi har felles retningslinjer for tiltak på balkonger og terrasser som du må sette deg inn i før evt montering av solskjerming m.v.

 

Dugnader? Nei, det er det lite av. Som det fremgår ovenfor er det meste satt bort og bakt inn i dine månedlige bidrag til felleskostnadene.

 

Husordensregler? Ja, det har vi. Følg disse "og for øvrig får man gjøre som man vil..!"

 

Håper du trives her på Solsiden!

 

Mvh

Styret

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer