Storaholtet Borettslag

Storaholtet Borettslag

Hetlevikåsen 73 - 97, BERGEN
72Boliger
RekkehusBygningstype
1971Byggeår

Styret

Om oss

Storaholtet borettslag ligger på en høyde mellom Storavatnet i nordvest og Vadmyra/ Loddefjord i øst.

 

Det er kort veg mellom store naturskjønne rekreasjonsområder i skogen mellom Storavatnet, Småvatnet og Alvøen idrettspark på den ene siden og Vestkanten kjøpesenter og Badeland i øst.

 

Vi som bor i Storaholtet Borettslag har adresser fra Hetlevikåsen 62- 146 på vestsiden av vegen og fra 61-115 på østsiden. Alle med kort gangveg til barnehager, barne- og ungdomsskole

 

Vi har møterom og rom for sosiale aktiviteter i tilfluktsrom under Hetlevikåsen nr. 71.

 

Borettslaget holder bygninger og eiendommen for øvrig i forsvarlig stand så langt plikten ikke ligger på andelseierne. Men fra og med gatedøren har den enkelte selv ansvar for å holde boligen, og annet areal som hører boligen til i forsvarlig stand.

 

Fellesområdet utendørs med blant annet store friområder med skog og plen og ny opp pusset lekeplass er felleskapets ansvar å vedlikeholde. Men området mellom gaten og egen inngangsdør i husets bredde, vedlikeholder den enkelte andelseier på egen hånd.

 

Brøyting og strøing om vinteren, og vedlikehold av de store grøntområdene er satt bort til eksterne entreprenører. Men mye av vedlikeholdet på øvrige områder skjøttes ved dugnadsarbeid. Se punkt om dugnad.

 

Vi viser for øvrig til husordensregler og vedtekter med hensyn til hvordan vi ønsker å ha det rundt oss og hvordan vi ønsker å omgås hverandre for å ha et godt og trygt bofellesskap.

 

Du er hjertelig velkommen til å stikke innom.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer