Storklokken Borettslag

Storklokken Borettslag

Aslakveien 26 A-C, Oslo
130Boliger
BlokkBygningstype
2019Byggeår

Styret

Om oss

Storklokke (campanula latifolia)
Storklokke (campanula latifolia)

Storklokken Borettslag ligger høyt og fritt mellom det etablerte villaområdet på Ullerntoppen og landskapsvernområdet Mærradalen. Borettslaget består av 130 leiligheter fordelt på 2 bygg. OBOS bygger totalt 5 bygg her på tomten og kaller prosjektet for Røakollen. Foruten oss finner man sameiet Seljen (ferdig 2020), og Lerkespore borettslag (ferdig høsten 2024).

Vi har bilfri gårdsplass og rikelig med lekeområder, 3 store felles takterrasser, oppvarmet garasjekjeller, sykkelboder med sykkeldusj, smøreverksted for ski, samt en moderne infrastruktur.

Nærområdet byr på Rema1000 og Joker, samt treningssenter. Røa sentrum ligger ett kvarter unna til fots, men det går også rutebuss og rosa busser (aldersvennlig transport som kjører dør-til-dør). På Røa finnes 2 moderne kjøpesenter (Røa Torg https://roatorg.no og Røa Senter https://roasenter.no) og her finnes et stort utvalg av butikker, spisesteder, tjenester og Vinmonopol.

Vi har 4 viktige dokumenter som regulerer rammen rundt et godt liv på Storklokken, og som sikrer at både fellesskapet og den enkeltes interesser blir ivaretatt.

  • Vedtektene
  • Husordensreglene
  • Vibbo (kun tilgjengelig for beboere). Vibbo er OBOS sin portal for alt som har med hele borettslaget å gjøre, og fungerer som en interaktiv hjemmeside. Her publiserer styret nyheter, beboere kan skrive digital oppslag, og utfyllende informasjon om borettslaget er tilgjengelig.
  • InAttika (kun tilgjengelig for beboere). Dette er en individuell beboerportal hvor man finner spesifikk informasjon om egen leilighet (FDV-dokumentasjon, varsling av eierskifte, bolighåndboka, med mer).

Storklokken har vedtektsfestet intern forkjøpsrett, og deretter forkjøpsrett for andelseiere i OBOS.

Vedlagt OBOS sitt prospekt hus B fra 2016 når byggene første gang ble lagt ut for salg. Innflytting var høsten 2019.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer