Sameiet Thonbygget

Sameiet Thonbygget

Pilestredet Park 30,31,32, Oslo
148Boliger
BlokkBygningstype
2002Byggeår

Styret

Temaer

Om oss

Pilestredet Park er området hvor det tidligere Rikshospitalet lå. Da det nye Rikshospitalet var etablert på Gaustad i ble bygningsmassen i Pilestredet dels revet med tanke på bygging av nye boligblokker og dels solgt med tanke på ombygging til leiligheter og/eller næringslokaler. Olav Thon Gruppen kjøpte Kirurgibygget som lå midt i området. Kirurgibygget fikk nytt navn, Thonbygget, og har i dag 144 boligseksjoner i varierende størrelse og 4 næringseksjoner som eies av Thongård AS (et selskap i Olav Thon Gruppen). De første kunne flytte inn i 2002 og i 2004 var samtlige leiligheter solgt og innflyttet.

 

Kirurgibygget ble bygget i 1938 og har funkisstil med store vinduer og raus takhøyde. Begge deler ble bevart ved ombyggingen i 2000/2002. Ved ombyggingen ble dessuten flere nye leiligheter bygget oppå det tidligere sykehustaket. De fleste leilighetene i Thonbygget har balkonger eller terrasser.

Denne portalen, www.vibbo.no , vil etterhvert erstatte sameiets nettside (www.thonbygget.no) . For å kunne se praktisk informasjon om Sameiet Thonbygget på www. vibbo.no må du som leier en leilighet kontakte eieren av leiligheten og be om at du registreres som leieboer.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer