Om sameiet

Tokerudåsen Boligsameie

Tokerudåsen Boligsameie

Tokerudberget 23, Oslo

Styret

Fakturaadresse

S. 7208 Tokerudåsen Boligsameie
v/OBOS Eiendomsforvaltning, Pb. 6666 St. Olavs plass, 0129 Oslo

Nærområdet

Nyttig informasjon og fakta om nærområdet til Tokerudåsen Boligsameie.Om nærområdet
189Boliger
BlokkBygningstype
1972Byggeår

Selskapsopplysninger

Selskapsform:Sameie
Organisasjonsnummer:971422823
Selskapsnummer:7208
Tokerudåsen Boligsameie

Tokerudåsen Boligsameie

Tokerudberget 23, Oslo
189Boliger
BlokkBygningstype
1972Byggeår

Styret

Selskapsopplysninger

Selskapsform:Sameie
Organisasjonsnummer:971422823
Selskapsnummer:7208

Fakturaadresse

S. 7208 Tokerudåsen Boligsameie
v/OBOS Eiendomsforvaltning, Pb. 6666 St. Olavs plass, 0129 Oslo

Nærområdet

Nyttig informasjon og fakta om nærområdet til Tokerudåsen Boligsameie.Om nærområdet

Om oss

Vinner av Oslo kommunes hagepris 2019!

Tokerudåsen boligsameie består av 189 leiligheter fordelt på 10 oppganger i 3 blokker. Tokerudåsen har gateadressene Tokerudberget 23-41 (oddetall), 0986 Oslo.

Tokerudberget ligger sentralt i Stovner bydel, ca. 5 minutters gange fra Stovner Senter og Stovner T-banestasjon.

Sameiet ligger nært skoler for alle trinn, barnehager, idrettsarenaer, utegymmer og marka.

Blokkene har 4(5) etasjer over bakkeplan og 2 eller 3 etasjer under bakkeplan (variere mellom blokkene). De fleste leilighetene ligger på ett plan, med unntak av leilighetene som har inngang i 4. etasje, som går over 4. og 5. etasje med trapp inne i leiligheten.

Sameiet har garasjekjeller på bakkeplan under alle blokkene, her har vi 157 parkeringsplasser. I tillegg eier vi et garasjehus sammen med våre nabosameier, Tokerudlia og Tokerudtoppen. Dette garasjehuset er for tiden stengt i påvente av riving og nybygg av nytt garasjehus. I påvente av nytt garasjehus etterstreber vi at alle skal få sin parkeringsplass nr. 1 på sameiets tomt, enten i garasjekjeller eller utendørs. For parkeringsplass nr. 2 osv. har vi en avtale med Stovner senter som ligger rett nedenfor sameiet vårt.

I garasjekjeller er det montert ladenettverk for elbiler fra Grønn Kontakt. Den enkelte plassdisponent må bestille ladestasjon fra Grønn Kontakt gjennom sameiets avtale. Dette kan alle med parkeringsplass i garasjekjeller gjøre.

Sameiet har en lang og smal naturtomt med mye furutrær, bjørk og gran. Vi har de siste årene utført større og mindre oppgraderinger med fokus på estetikk og bomiljø.

Gjennom en dedikert hagegruppe har vi etablert urbant landbruk med flere drivhus og plantet en rekke frukttrær og bærbusker. Her har vi deltakere i alle aldre, barn og eldre. Vi har også stort fokus å tilrettelegge for biologisk mangfold gjennom å plante blomster, dyrke blomsterenger og henge opp fuglekasser, fuglemater, ekornhus og ekornkasser. Tiltakene øker år for år. Sameiet har i dag et yrende dyreliv med fugler og ekorn som hopper rundt i uteområdet vårt. Vi prøver også å legge til rette for pinnsvin og generelt sett pollinerende innsekter.

Vi er stolte av å være en av vinnerne av Oslo kommunes hagepris i 2019.

Styret i sameiet består utelukkende av seksjonseiere eller deres ektefelle/samboer/partner eller myndige barn. Ingen innleide styremedlemmer eller leder.

Sameiet har beboere i alle aldre og familiesituasjoner. Det er også verd å nevne at vi har opptil flere beboere som har bodd her helt siden de kjøpte leilighet her da blokkene var nye i 1972. Det føler vi taler litt om bomiljøet her hos oss.

Sameiet har sosiale samlinger som 17.mai, dugnad (vår og høst) og julegrantenning. I disse forbindelser serveres det kaffe, brus, gløgg, småkaker, kjeks, etc. (varierer med anledningen).

Sameiet gjennomførte betongrehabilitering på blokkenes stuefasade i 2009, og på inngangsfasaden i 2016. Vi er nå i prosessen med å undersøke omfanget av en oppusning av oppgangene.

I marka rett bak sameiet er det sherpatrapp; Liastua som serverer bl.a. kaffe og vafler (her er det også lekeapparater i tømmer for barn samt utegym); gapahuker med benker, bålplass og utsikt nedover hele Groruddalen og over til Nesoddtangen og Asker; små vann; masse stier i ulike størrelser; og en liten, opplyst akebakke/slalombakke med skitrekk ved Tokerud skole. Det er i tillegg kort vei til Lillomarka med flere store vann (eksempelvis Steinbruvann), Lilloseter og flere DNT hytter. Lillomarka kan nås med sykkel eller T-bane til Grorud eller Ammerud og en kort gåtur derifra.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer