Toppenhaug Boligsameie

Toppenhaug Boligsameie

Nedre Toppenhaug 7, BÆRUM
138Boliger
BlokkBygningstype
1984Byggeår

Styret

Om oss

Toppenhaug boligsameie ligger sentralt på Nedre Toppenhaug på Bærums Verk. Boligselskapet består av 138 selveierleiligheter med areal fra 42 til 96m2 (netto) fordelt på seks blokker og har egne parkeringsanlegg i underetasjen på fire av de. Byggene ble ferdigstilt i 1984.

 

Toppenhaug boligsameie ligger i vakre omgivelser innenfor en kort gåavstand til Bærums Verk. Bærums Verk ligger på historisk grunn, og er et handelssentrum som ble grunnlagt i 1610 av Kong Christian IV. Her er det rikt utvalg av butikker, verksteder med ulik kunstart, galleri, kafeer og restauranter. Værtshuset har blant annet status som Norges eldste serveringssted på historisk grunn.

 

Det ligger barneskole og ungdomsskole i kort avstand fra sameiet. I tillegg er det helsestasjon, legesenter og øvrige helsetilbud av ulik art. Fritidstilbudet er variert med fotballbaner, idrettshall, basketballbane, og mye annet.

 

Området er perfekt utgangspunkt for aktiviteter året rundt med sin umiddelbare nærhet til Krokskogen, Kolsåstoppen og Burudvann. Det er alpinanlegg, golfbaner og kort vei til Sandvika og Kalvøya med sjø-, bade- og båtliv rundt Oslofjorden.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer