Brl Torshov Kv.Xvi

Brl Torshov Kv.Xvi

Agathe Grøndahls Gate 16, Oslo
132Boliger
BlokkBygningstype
1922Byggeår

Styret

Om oss

Torshov kv XVI er et frittstående borettslag, det vil si at vi er ikke knyttet til et boligbyggelag (OBOS eller USBL).

Gården er fra 1923, og var i begynnelsen eid av kommunen. I 1951 fikk beboerne tilbud om å kjøpe leilighetene for kr 100 per rom. Gården ble da omgjort til borettslag.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, som har ansvaret for den alminnelige forretningsførselen, bistår ved finansielle transaksjoner og overdragelser av andeler, innkasserer husleie og fører regnskap.

Vi har av avtale med Vaktmester Andersen AS, som ivaretar nødvendige vaktmestertjenester i gården. Øvrige oppgaver tas av beboerne ved dugnad eller med innleid arbeidskraft.

Spesielt til meglere

Er du megler og lurer på noe, se om du finner svaret under tilgjengelige "temaer". Det du ikke finner under temaer, kan du spørre din oppdragsgiver om å finne ut for deg. Selger har tilgang på mer utfyllende informasjon som ligger under temaer på lukket side. Eventuelt kan selger ta kontakt med styret for å gi innspill på informasjon borettslaget mangler. Merk særlig:

  • Styret kan ikke oppgi informasjon om fremtidige husleieøkninger før dette er diskutert og vedtatt på budsjettmøte (skjer typisk i oktober). Med en gang en eventuell husleieøkning er vedtatt, oppdateres siden om felleskostnader med en nyhet til beboerne. På den måten blir din oppdragsgiver informert om ny husleie og plikter å informere om dette til deg.
  • Styret kan ikke dele intern informasjon slik som tilstandsrapporter, langtidsplaner, styrereferater med eksterne. Styret kommuniserer derimot fortløpende med egne beboere. Spør din oppdragsgiver om å se etter viktig informasjon på Vibbo.

 

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer