Ulven Park Borettslag

Ulven Park Borettslag

Selma Ellefsens Vei 3 A-M, Oslo
342Boliger
BlokkBygningstype
2021Byggeår

Styret

Om oss

Generelt

Ulven Park ble ferdigstilt høsten 2021.

Borettslaget består av 342 leiligheter fordelt på 13 oppganger. Det er lekeplass i gårdsrommet og tilgang til parkområde med aktiviteter for alle aldre. Ulven Park ligger sentralt på Ulven som en del av Hovinbyen, et prioritert utbyggingsområde i Oslo.

I nærheten finner man blant annet Kiwi, apotek, butikker, frisør, sushirestaurant og kafé. Ulvenparken barnehage er også sentralt plassert midt i gårdsrommet.

Borettslaget har eget hagelag som sørger for at fellesarealer er grønne, fargerike og friske områder å være.

Det er i tillegg sykkelparkering for ca 500 sykler, sykkelvask & sykkelreparasjons stasjon og bord for skismøring.

Borettlsaget har hobbyrom og områder på takterrassene som kan leies, i tillegg kan grill leies til pergola i gårdsrommet. Det er også et rom med bordtennisbord, biljard og fusball.

Offentlig transport

Økern T-banestasjon ligger 5 minutt unna hvor man kan komme seg til og fra med linje 4 og 5. Det er også en rekke busser som kommer seg til og fra Økern T

Buss nr 23 og 24 stopper på Ulven Torg, rett ved Ulven Park. Buss nr 68 (og 100 i retning sentrum) stopper ved Persveien som er rett ved.

Parkering

Ulven bygges som en grønn bydel og det er derfor begrenset med parkeringsplasser i området. Borettslagets beboere, med bruksrett, deler garasje med Ulven T og omkringliggende næring.

Gjesteparkering kan gjøres i omkringliggende områder som f.eks. garasje Ulven Vest, Ulven Torg, Karl Staffs vei og Selma Ellefsens vei.

Påvirkning

Borettslaget har eget beboerstyre.

Styret i Ulven Park er også representert i eierseksjonssameiet som omfatter garasje, fellesareal og omkringliggende områder sammen med Ulven T, barnehagen og næring som ligger i samme bygg.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer