Valhall Boligsameie

Valhall Boligsameie

Odinsvei 8-28, NORDRE FOLLO
102Boliger
-Bygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Valhall Boligsameie er et boligsameie på Tårnåsen i Nordre Follo Kommune. Sameiet består av 102 leiligheter fordelt på 17 rekkehus i en stor tomt med fine fellesarealer og godt med plass. Sameiet omfatter rekkehusene fra Odinsvei 8 til og med Odinsvei 28. Rekkehusene ligger inne på et bilfritt område med mange lekeplasser.

Sameiet ble oppført i 1968 og -69. Beliggenhet en helt inntil skogen med flotte turområder i Grønliåsen og med nærhet til Tårnåsen Barneskole, Hellerasten Ungdomsskole og en rekke barnehager.

De som bor i Valhall Boligsameie har tilgang til et godt kollektivtilbud, med "rullende fortau" mot Oslo i form av bussforbindelse hvert 10. minutt. I tillegg er det etablert et felles ladeanlegg for ladbare biler som sikrer rask, rettferdig og trygg lading av beboernes kjøretøy.

Valhall Boligsameie - et godt sted å bo på Tårnåsen
Valhall Boligsameie - et godt sted å bo på Tårnåsen

Hele sameiet oppgraderes for tiden med nye vinduer, ny isolasjon og ny kledning. Dette er et stort vedlikeholdsløft for sameiet som vil øke attraktiviteten og inneklimaet. Prosjektet er beregnet ferdigstilt februar 2023.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer