Vestlifaret Boligsameie

Vestlifaret Boligsameie

Ellen Gleditschv 1-11, Oslo
264Boliger
BlokkBygningstype
1971Byggeår

Styret

Om oss

Vestlifaret Boligsameie ligger på Vestli, et barnevennlig boområde bestående av terrasseleiligheter. Blokkene som i dag utgjør Vestlifaret Boligsameie var ferdig innflyttet i april 1971 og i 1985 ble det daværende borettslag omgjort til sameie. Det er gangavstand til grunnskoler og videregående skoler, til Stovner Senter med alle typer servicetilbud, Stovner T-banestasjon, Stovner Politistasjon, legesenter, 9-hulls golfbane, fotballbane, frisbeeanlegg, barnehager og marka.

Vestlifaret boligsameie har fulltidsansatt vaktmester som sørger for orden i sameiet. Vi har også festlokale som leies ut til arrangementer.

Festlokalene i tilfluktsrommet benyttes av styret/festkomitéen til å arrangere bl.a. sameiefester, dartaftener, juletrefester, årsmøte og lignende.

Festlokalene ligger i tilfluktsrommet, under Vestlisvingen 19 i blokk 8, inngang på gavlen. Festlokalene inneholder stort festlokale, kjøkken med dekketøy og glass til ca. 50 personer, kjøleskap, liten fryser, oppvaskmaskin, fireplaters komfyr m/stekeovn, samt toaletter og garderobe.

Festlokalet leies ikke ut i juli/aug grunnet ferieavvikling.

I kjelleren under festlokalet ligger aktivitetslokalet (VFAL).  Her blir det arrangert bl.a. dartturneringer.

Det var Odd Sollien som, på eget initiativ, startet et aktivitetssenter i tilfluktsrommet i Vestlisvingen 19 (gavl). Han ønsket å skape "et sted å være", et sosialt tilbud til beboere som hadde lite å gjøre i en ellers kald verden.Odd hadde en drøm eller egentlig flere drømmer for sitt aktivitetssenter i Vestlisvingen 19. Dessverre fikk han ikke se alle sine drømmer gå i oppfyllelse, men vi som er igjen ønsker å fortsette hans arbeid. Det var et viktig arbeid han satte igang og vi som er igjen ønsker å fortsette dette arbeidet.

Det er nå startet en forening, Vestlifaret Aktivitetslokalet (VFAL) som ivaretar aktiviteter og aktiva i henhold til foreningens vedtekter.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer