Vestliskogen Borettslag

Vestliskogen Borettslag

Ragnhild Schibbyes Vei 4-8, Oslo
228Boliger
TerrasseblokkBygningstype
1976Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Vestliskogen borettslag

Vestliskogen borettslag ligger helt øverst på Vestli feltet, i bydel Stovner i Oslo. Borettslaget er tilknyttet OBOS og består av 6 terrasseblokker, som igjen er inndelt i totalt 228 boenheter. Det er beboerparkering under blokkene. Første innflytting skjedde i 1976.

Blokkene er omkranset av fine grøntarealer og grenser til marka med flotte turstier og lysløyper, så her er det bare å sette på seg joggeskoene eller spenne på seg skiene og benytte stiene/løypene bak blokkene eller på andre siden av Rv. 4 mot Lillomarka.

Det er ca. 4 minutters gange til offentlig kommunikasjon mot Oslo, Nittedal og Lillestrøm. Borettslaget har en avtale med Telia som gir beboere tilgang til TV signal og internett som en del av husleien. De fleste andeler har en parkeringsplass for kjøretøy i et innelåst garasjehus under en av blokkene. Forbruk av varmt vann innbetales som et A-konto beløp hver måned. Borettslaget har 4 ladeplasser for el-kjøretøy (dette er en betalt løsning).

Det er etter søknad normalt tillatt med en hund eller en innekatt ( NB! I nummer 16. er det ikke tillatt med hund eller katt ).

Gjesteparkering Det er flere gjesteparkeings plasser til gjester av beboere i Vestliskogen Borettslag. Det er tilgan til parkering maksimalt 3 døgn uavhengig om bilen er flyttet / benyttet og 2 døgn karantene før ny parkering kan foretas. Kjøretøy tilhørende beboere i Vestliskogen eller nabo borettslag og sameier har ikke tillatelse til å benytte denne gjesteparkering.

Merk at Firmabiler og Taxi ikke har anledning til å parkering på hverdager mellom kl 16:00 og 07:00 samt hele lørdag, søndag og helligdager. Stopp / Av og på lessing i indre område er maksimalt 15 minutter uavhengig av om det er aktivitet ved kjøretøyet. Ved behov for dispensasjon kan forespørsel rettes til styret. Anlegget og borettslaget parkerings bestemmelser betjenes av Aker P-Drift

Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26
Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26
Vestliskogen Borettslag   Nr 4-6-8 , 12-14 , 16-18-20 , 22-24 , 26-28 , 30-32-34
Vestliskogen Borettslag   Nr 4-6-8 , 12-14 , 16-18-20 , 22-24 , 26-28 , 30-32-34

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer