Vestliskogen Borettslag

Vestliskogen Borettslag

Ragnhild Schibbyes Vei 4-8, Oslo
228Boliger
TerrasseblokkBygningstype
1976Byggeår
Styret
Styret

Om oss

Velkommen til Vestliskogen borettslag

Vestliskogen borettslag ligger på Vestli, i bydel Stovner i Oslo. Borettslaget er tilknyttet OBOS og består av 6 terrasseblokker, som igjen er inndelt i totalt 228 boenheter. Første innflytting skjedde i 1976.

Blokkene er omkranset av fine grøntarealer og grenser til marka med flotte turstier, så her er det bare å sette på seg joggeskoene eller spenne på seg skiene og benytte stiene/løypene bak blokkene eller på andre siden av Rv. 4 mot Lillomarka.

Det er ca. 4 minutters gange til offentlig kommunikasjon mot Oslo, Nittedal og Lillestrøm. Borettslaget har en avtale med GET som gir beboere tilgang til TV signal og internett som en del av husleien. De fleste andeler har en parkeringsplass for kjøretøy i et innelåst garasjehus under en av blokkene.Forbruk av varmt vann innbetales som et A-konto beløp hver måned. Borettslaget har 4 ladeplasser for el-kjøretøy (dette er en betalt løsning).

Det er etter søknad normalt tillatt med en hund eller en innekatt ( NB! RS 16 er det ikke tillatt med hund eller katt ).

Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26
Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer
vibbo@obos.no