Vestliskogen Borettslag

Vestliskogen Borettslag

Ragnhild Schibbyes Vei 4-8, Oslo
228Boliger
TerrasseblokkBygningstype
1976Byggeår

Styret

Om oss

Velkommen til Vestliskogen borettslag Ragnhild Schibbyes vei 4-8 og 12-34 ( kun like nummer), 0968 Oslo Innkjøring fra Riksvei 4

Vestliskogen borettslag ligger helt øverst på Vestli feltet, i bydel Stovner i Oslo. Borettslaget er tilknyttet OBOS og består av 6 terrasseblokker, som igjen er inndelt i totalt 228 boenheter. Leilighetene er fra ca. 34 til 117 kvadratmeter. Alle boenheter har tilgang til egen terrasse. Det er beboerparkering og gjesteparkering under blokkene. Første innflytting skjedde i 1976. Blokkenes fasader ble rehabilitert utvendig, senest i 2022.

Blokkene er omkranset av fine grøntarealer og grenser til marka med flotte turstier og lysløyper, så her er det bare å sette på seg joggesko eller spenne på seg skiene og benytte stiene/løypene bak blokkene eller på andre siden av Rv. 4 mot Lillomarka.

Det er ca. 4 minutters gange til matbutikk, apotek, pub og offentlig kommunikasjon mot Oslo, Nittedal og Lillestrøm.

Barnevennlig Borettslaget har gode områder for barn med opparbeidede lekeplasser. Det ligger minst tre barnehager innenfor gangavstand. Skole på barne-nivå, ca. 4 min gange og ungdomstrinn og videregående også i gangavstand fra Vestliskogen Borettslag. Vaktmester Borettslaget har en egen vaktmester ansatt på fulltid. Trappevask er en tjeneste borettslaget kjøper eksternt. Tv , Internett Borettslaget har en avtale med Telia som gir beboere tilgang til TV signal og Internett som en del av husleien. Internett hastighet inkluder 100Mbps. se også Se telia.no/flexpremium50 for mer informasjon. Parkering og el-billading De fleste andeler har en egen parkeringsplass for kjøretøy i innelåst garasjehus med mulighet for el-billading gjennom et abonnement med ANEO. Gjesteparkering Det er flere gjesteparktings plasser til gjester av beboere i Vestliskogen Borettslag. (Se også parkering restriksjoner angitt ved skilting). Varmtvann og fyring Detter tjenester som ikke er inkludert i husleien. Forbruk av varmt vann innbetales som et A-konto beløp hver måned etter et estimert forbruk og avregnes en gang pr. år. Oppvarming av leiligheter er elektrisk Dyrehold Det er etter søknad, normalt tillatt med en hund eller en innekatt ( NB! I nummer 16. er det ikke tillatt med hund eller katt ).

Kjøring, stopp / av og på lessing, i indre område Det kun tillat med nødvendig kjøring i det indre boområdet, med mulighet for maksimalt stopp i 15 minutter, uavhengig av om det er aktivitet ved kjøretøyet eller ikke. Ved behov for dispensasjon, kan forespørsel rettes til styret (eks. ved inn og utflytting).

Parkering restriksjoner Gjesteparkering er åpen for borettslagets gjester i maksimalt 3 døgn, uavhengig om bilen er flyttet / benyttet og 2 døgn karantene før ny parkering kan foretas. Kjøretøy tilhørende beboere i Vestliskogen eller nabo borettslag og sameier har ikke tillatelse til å benytte denne gjesteparkering. Firmabiler og Taxi har ikke anledning til å parkere på gjesteparkering, på hverdager mellom kl 16:00 og 07:00 samt hele lørdag, søndag og helligdager. Anlegget og borettslaget parkerings bestemmelser, betjenes av Aker P-Drift

Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26
Bildet er tatt ved nr 30 og nr 26
Vestliskogen Borettslag   Nr 4-6-8 , 12-14 , 16-18-20 , 22-24 , 26-28 , 30-32-34
Vestliskogen Borettslag   Nr 4-6-8 , 12-14 , 16-18-20 , 22-24 , 26-28 , 30-32-34

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer