Vibbotoppen

Vibbotoppen

Hammersborg Torg 1, Oslo
10Boliger
-Bygningstype
-Byggeår

Styret

Om oss

Vibbotoppen er et hyggelig og barnevennlig borettslag midt i Oslo sentrum. Vibbotoppen ble oppført i 2017.

Borettslaget har 567 leiligheter med 2, 3 eller 4 rom. Bebyggelsen består av blokker på 5 og 6 etasjer samt en blokk på 8 etasjer.

Alle hus har miljøvennlig fjernvarme fra borettslagets eget fyrhus. Borettslaget er fritt for gjennomgangstrafikk og har store grøntarealer.

Fasaden til Vibbotoppen. Vi har mye grøntområder til å ligge midt i sentrum.
Fasaden til Vibbotoppen. Vi har mye grøntområder til å ligge midt i sentrum.

Folk trives hos oss!

Det viser en undersøkelse gjennomført av Norske Boligbyggelag (NBBL). I følge svarene mener åtte av ti at ordensregler er viktig for trivselen og veldig få synder mot reglene. Skulle noen bryte ordensregler, er det som regel støy, parkering eller trappevask det handler om.

Ytterst få opplever noe press om å delta i dugnad, men hele syv av ti stiller nesten alltid opp på dugnadene i borettslaget

Over åtti prosent av de som bor i borettslag hilser på naboene sine. Nesten halvparten av borettslagsfolket har sosial omgang, og bare seks prosent irriterer seg mye over naboene. Da er grunnen som regel støy, rot i oppgangen eller mangel på deltagelse i dugnadene.

Folk trives på Vibbotoppen
Folk trives på Vibbotoppen

Samhold og samarbeid

Vibbotoppen er blitt en prydeiendom takket være iherdig innsats fra en aktiv dugnadsgjeng i 60+. To ganger i året stiller de de opp til vår- og høstdugnad. I tillegg arrangeres flere minidugnader for blant annet å holde gresset nede og ugresset borte.

Vi har også flere drivhus hvor beboerne planter ulike vekster. Dette er også et fint samlingspunkt hvor gode ideer utveksles mellom naboene.

Tomatene har det godt i drivhuset.
Tomatene har det godt i drivhuset.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer