Vollebekk Torgkvartal Brl

Vollebekk Torgkvartal Brl

Brobekkveien 58 A-H, Oslo
161Boliger
BlokkBygningstype
2024Byggeår

Styret

Om oss

Vollebekk torgkvartal borettslag består av 161 leiligheter og ligger i bydel Bjerke.

Det tar kun et par minutter å gå til Vollebekk t-banestasjon. Derfra tar det 13 minutter til Jernbanetorget og 8 minutter til Storo. Banen har svært hyppige avganger. Vil du til Storo storsenter eller Alna senter kan du ta busslinje 58, som passerer Vollebekk. Østre Aker vei ligger parallelt med t-banelinja, og derfra går blant annet Flybussen til Gardermoen.

Linderud senter med sine 80 butikker ligger enda nærmere. Og rett i nabolaget på Vollebekk finner du blant annet Meny, Kiwi og Rema 1000.

Vollebekk barnehage åpnet i 2019 og er en ny og moderne barnehage med 10 avdelinger. I nærheten er også Vollebekk barne- og ungdomsskole som åpnet i 2017, i tillegg til andre grunnskoler som ligger i området.

Det er kort vei til Oslo skisenter i Grefsenkollen, der du finner flere heiser og nedfarter av varierende vanskelighetsgrad. Her er det ski- og snowboardskole, akebakke, lysløyper og kafeteriaer. Det går turveier derfra til Trollvannsstua og tjern man kan bade i. Det tar kun et kvarter å gå til Lillomarka, som har masse natur å by på.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer