Lille Ekeberg Borettslag

Lille Ekeberg Borettslag

Barnehjemsveien 1-15, Oslo
216Boliger
BlokkBygningstype
1949Byggeår
Styret

Om oss

Lille Ekeberg er et trivelig og veldrevet borettslag på Ekeberg i Oslo, bydel Nordstrand. Lavblokkene er omgitt av borettslagets store og flotte grøntarealer. I umiddelbar nærhet finner vi Ekebergsletta, Ekebergparken og Brannfjell med flotte skog- og friluftsområder og EKT Husdyrpark. Det er kun 4 km til Oslo S og bussen fra Simensbråten tar kun 12 min til sentrum.

Om vinteren er det kort vei til skiløyper som kjøres opp rundt på Ekebergsletta og opp rundt Brannfjell.

Leilighetene

Leilighetene på 66–74 kvm er fordelt på 18 lavblokker. Blokkene stod ferdig i 1949, og borettslaget ble totalrenovert i 1997. Opprinnelig var alle leilighetene treroms, men enkelte leiligheter er gjort om til fireroms.

Parkering

122 parkeringsplasser er fordelt på felt spredt utover borettslaget. 51 av plassene er tilrettelagt for lading av el-bil. Plassene leies ut etter ansiennitet og alle som har overtatt leilighet kan søke om plass. Søkere vil bli satt på venteliste, ventetid varierer.

Det er også gode muligheter for gateparkering i området.

Ny i borettslaget

Velkommen! Hvis du har flyttet inn, men ikke fått tilgang til vibbo ennå, kan du kontakte oss på e-post eller telefon: 906 10 568 hvis du har spørsmål du ikke finner svar på her.

Bor du her?

Registrer deg for å få tilgang til mer informasjon og viktige oppdateringer fra styret.
Skriv inn et gyldig telefonnummer